Blockchain

In deze categorie zie je alle berichten die zijn geschreven over dit onderwerp. Deze berichten kan je sorteren naar eigen wens. Standaard worden gesorteerd op meest recente berichten eerst.

Wat is blockchain?

BlockchainBlockchain wordt in het Nederlands ook wel blokketen genoemd. Het is een systeem waarin gegevens vastgelegd worden. Dit kunnen bijvoorbeeld transacties zijn, maar ook zaken zoals afspraken, berichten en andere gegevens. De bekendste implementatie is Bitcoin. Uitgebreide informatie lees je in de blog over Blockchain.

Toepassingen

Omdat het een relatief nieuwe techniek is, worden op het moment veel toepassingen nog onderzocht. Toepassingen zijn onder andere: transacties vastleggen, identiteit vastleggen en zaken zoals onroerend goed vastleggen. Natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingen te bedenken.

Alle artikelen in deze categorie

Hieronder zie je een overzicht van alle artikelen die wij hebben geschreven in deze categorie. Je kan ook onze kennisbank bezoeken als je meer informatie wilt over de technologie achter cryptocurrency of meer wilt lezen over de algemene termen.
Page 1 of 4 1 2 4

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan