Bitvavo voegt Ravencoin toe aan de exchange - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo voegt Ravencoin toe aan de exchange

Racencoin Bitvavo

Bitvavo gaat hard! Eerder werd al bekend dat je jouw Bitvavo portfolio bij kan houden via Blockfolio. Daarna werden onder andere Enjin en Chainlink toegevoegd. Het platform blijft groeien. Wij weten inmiddels al dat er in de toekomst nog meer leuke dingen aankomen op het platform. Ravencoin is hier slechts een onderdeel van. In deze blog bekijken we de aankondiging van Bitvavo en de crypto zelf. Als eerste beantwoorden we de vraag: “Wat is Ravencoin (RVN) en wat maakt het anders dan Bitcoin?”

Handel zelf ook op de bitvavo exchange

Wat is Ravencoin?

Ravencoin is een protocol op basis van een vork van de Bitcoin-code die functies toevoegt die specifiek zijn gericht op het toestaan ​​van tokens op de Ravencoin-blockchain. Deze tokens kunnen alle eigenschappen hebben die het doel van het token bepaalt, zodat ze kunnen worden beperkt in aantal, en kunnen worden uitgegeven. Het is dus echt een ouderwets betaalprotocol.

Wat maakt RVN zo bijzonder en anders dan Bitcoin?

Het X16R-algoritme is bedoeld om de centralisatie van mijnbouw op te lossen die wordt gezien op de Bitcoin-blockchain, veroorzaakt door de introductie van dure en zeer efficiënte ASIC-hardware (Application Specific Integrated Circuit). Door de volgorde van 16 verschillende hash-algoritmen willekeurig te rangschikken, maakt Raven ASIC’s moeilijk te ontwikkelen, zodat iedereen het Raven-netwerk kan ontginnen zonder het nadeel van concurrentie met ASIC-hardware. Het Raven-team heeft ook toegezegd de hash-algoritmen te wijzigen als er ooit een Raven ASIC-mijnwerker is ontwikkeld.

  • Blockbeloning van 5.000 RVN in plaats van 50 BTC.
  • Bloktijd van 1 minuut in plaats van 10.
  • Totaal muntenaanbod van 21 miljard in plaats van 21 miljoen.
  • Een nieuw mijnbouwalgoritme, X16R dat meer gedecentraliseerde mijnbouw mogelijk maakt.
  • Toevoeging van uitgifte van activa en overdracht.
  • Toekomstige toevoeging van unieke activa, subactiva, beloningen, berichten en stemmen.

De aankondiging van Bitvavo

Bitvavo kondigt nieuwe zaken doorgaans aan via Twitter, mail en/of het account dashboard. De aankondig van Twitter kun je hieronder bekijken.