Bitvavo voegt ONG toe aan het platform - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo voegt ONG toe aan het platform

Ontology GAS (ONG) Bitvavo

Vanaf 03-06-2019 kunnen gebruikers van Bitvavo de cryptovaluta ONG (Ontology Gas) storten, verhandelen en uitbetalen. De markten ONG-EUR en ONG-BTC worden op woensdag 05-06-2019 geopend op de eigen exchange. Houders van Ontology (ONT) krijgen ook maandelijks ONG uitgekeerd als beloning. Een mooie stap richting een nog completer platform. De markten voor verzenden en ontvangen via het oude gedeelte van het de website is al geopend. Het is nog 1 dag wachten totdat de markten ook op de eigen exchange open gaan.

Lees ook: Ontology review

De kracht van Ontology

Ontologie beschrijft zichzelf als een leverancier van krachtige openbare blockchains, waaronder gedistribueerde grootboek- en slimme contractsystemen ook vallen.

Het ontologie-blockchain-raamwerk ondersteunt naar verluidt openbare blockchain-systemen die kunnen worden aangepast voor verschillende toepassingen. Ontologie ondersteunt samenwerking tussen ketennetwerken met de verschillende protocolgroepen.

Ontology beoogt voortdurend gemeenschappelijke modules te bieden voor de onderliggende infrastructuur voor verschillende soorten gedistribueerde scenario’s, zoals die voor het gedistribueerde digitale identiteitskader en gedistribueerde gegevensuitwisselingsprotocol. Ontology is voornemens door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe gemeenschappelijke modules op basis van specifieke scenariovereisten.

ONG uitkering

Ontologie maakt gebruik van een duaal token (ONT en ONG) model. ONT is een munt en kan worden gebruikt voor uitzetten in consensus, terwijl ONG een utility-token is dat wordt gebruikt voor on-chain-diensten. ONT geeft periodiek ONG vrij. Je krijgt vanaf nu gratis elke maand ONG uitgekeerd als dividend. Je krijgt hier automatisch een mail voor en hoeft er zelf niets voor te doen.

Handelen bij Bitvavo

Je kan Ontology kopen bij Bitvavo. Wij zijn al jaren fan van deze aanbieder, die maar blijft groeien. Je krijgt nu de eerste week dat je handelt bij Bitvavo de handelskosten gratis! Doe ook mee en handel via de onderstaande button bij deze aanbieder.

Koop ONT en krijg ONG bij Bitvavo!