Bitvavo voegt NULS toe aan platform - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo voegt NULS toe aan platform

Nuls Bitvavo

Vanaf 24-06-2019 kunnen Bitvavo-gebruikers NULS (NULS) storten, verhandelen en opnemen. De NULS-EUR en NULS-BTC markten gaan open op woensdag 26-06-2019 12:00 ECT. In dit artikel bekijken we de aankondiging en leggen we in het kort uit wat NULS is.

KOOP DIRECT NULS VIA DEZE BUTTON!

Verzenden, ontvangen en bewaren kan al eerder

Bitvavo-gebruikers zullen binnenkort NULS op het platform en de geavanceerde handelsinterface kopen. Gebruikers kunnen Bitvavo al gebruiken om NULS te verzenden, ontvangen en bewaren. De NULS-markten gaan open op woensdag 19-06-2019, 12:00 ECT.

De afgelopen jaren hebben snelle ontwikkelingen in de wereld van crypto plaatsgevonden. Bitvavo wil snel op deze ontwikkelingen reageren door gebruikers een breed scala aan virtuele assets aan te bieden. Bitvavo zal een van de weinige beurzen zijn waar Europeanen NULS voor euro kunnen uitwisselen, zonder tussenstappen

Met de toevoeging van NULS wil Bitvavo bijdragen aan innovaties in de cryptocurrency-omgeving door innovatieve projecten toegankelijk te maken voor haar gebruikers. Het is nu mogelijk om eenvoudig NULS te kopen met behulp van SEPA, iDeal, Bancontact en tal van andere betaalmethoden.

Maak nu gratis een Bitvavo account aan!

Wat is NULS?

NULS is een open-source, enterprise-grade, adaptief blockchain-platform dat snelle bedrijfsoplossingen biedt voor ontwikkelaars. Met microservices, smart contracts, interoperabiliteit tussen verschillende ketens en onmiddellijke chainopbouw, zet NULS een nieuwe industriestandaard in het stroomlijnen van de adoptie van blockchain.