Bitvavo voegt nieuwe coins Holo en Enjin toe - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo voegt nieuwe coins Holo en Enjin toe

Sinds kort is het mogelijk om bij onze favoriete crypto broker Bitvavo om Holo en Enjin te kopen, storten en verhandelen. De afgelopen twee jaar timmert Bitvavo hard aan de weg om de grootste Nederlandse crypto broker te worden. Eerder lanceerden zij al een grote exchange, waarop tegen zeer lage handelskosten (fractie van een procent) gehandeld kan worden. Nu hebben zij wederom nieuwe cryptovaluta toegevoegd aan het assortiment.

MAAK DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT AAN!

Holo (HOT)

Vanaf 06-05-2019 kunnen Bitvavo-gebruikers Holo (HOT) storten, verhandelen en opnemen . De HOT-EUR en HOT-BTC- markten gaan open op woensdag 08-05-2019 12:00 CET. Holo bestaat uit twee belangrijke dingen:

1) Holo is een multifunctioneel gedecentraliseerd platform, met als primaire doelstelling het creëren van een hostingruimte voor sociale applicaties. Deze applicaties worden gehost buiten het gecentraliseerde internet via een peer-to-peer-infrastructuur op basis van cloud computing.

2) Het Holo-platform biedt de gebruikers de mogelijkheid om verschillende gedistribueerde applicaties op hun computers te hosten zonder speciale hardware-eisen of expertise. Het compenseert deze gebruikers met inkomsten in de vorm van hostingprijzen die de gebruikers vrij kunnen kiezen.

De aankondiging van Bitvavo op Twitter

Sinds kort kun je Bitvavo ook bereiken via Twitter. Handig om hun even te volgen! Ze houden je via dit kanaal ook op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Bitvavo.

KOOP ENJ EN HOT BIJ BITVAVO

Enjin (ENJ)

Enjin is een technoologiebedrijf dat in Singapore is gevestigd. Het is in 2009 opgericht en uitgegroeid tot een van de grootste gamingplatforms ter wereld. Op het moment zijn er meer dan 20 miljoen mensen die zich op dit platform hebben ingeschreven. Ze hebben een eigen cryptocurrency uitgegeven, die onder andere als betaalmiddel dient voor op het eigen platform. Het is sinds 29-04-2019 mogelijk om ENJ te kopen, verkopen en verhandelen op het Bitvavo platform. De aankondiging kun je lezen op deze blog van Bitvavo.