Bitvavo voegt EOS (EOS) en Tron (TRX) toe - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo voegt EOS (EOS) en Tron (TRX) toe

Bitvavo TRON en EOS kopen

Toen wij vandaag de waarde van onze Bitvavo portfolio bekeken, zagen wij de melding dat wij EOS en Tron konden kopen. Bitvavo blijft vernieuwen. Eerder hebben wij al bericht over de veranderingen bij Bitvavo en het nieuwe Bitvavo gebruikerspanel. Nu is het bedrijf druk bezig met het toevoegen van leuke munten. In deze blog bekijken we de nieuwe Bitvavo crypto’s EOS (EOS) en Tron (TRX) en leggen we je uit hoe je deze cryptovaluta kan kopen. Mocht je nog niet bekend zijn met deze cryptocurrency broker, lees dan eerst onze Bitvavo review eens!

Maak direct een account aan bij Bitvavo!

EOS op Bitvavo

EOS is een cryptocurrency gemaakt voor (commerciële) bedrijven. Zij kunnen hiermee gemakkelijk Decentrale applicaties (Dapps) maken. Dit doen zij in een omgeving die zij al kennen. Het is dus voor bedrijven een aantrekkelijk en laagdrempelige manier om mee te doen met de blockchain-hype. Om deze valuta met iDEAL te kopen, maak je een account aan bij Bitvavo. Kies dan de optie EOS kopen en voer het bedrag in dat je wilt hebben (in EOS of in euro).

Tron op Bitvavo

Tron is een van de grootste op blockchain gebaseerde operating systems ter wereld. Het is een zeer ambitieus project met als doel om een volledig decentraal internet te maken. Wil je Tron kopen met iDEAL? Dan zoek je naar de afkorting TRX. Deze digitale valuta biedt een schaalbare oplossing voor decentrale applicaties middels het TRON ecosysteem en TRON protocol. Het maakt tevens gebruik van smart contracts (slimme contracten) en decentrale applicaties (dapps). Deze munt kan je op dezelfde manier kopen en bewaren als EOS.

Waarom Bitvavo gebruiken om EOS en TRON te kopen?

Je kan deze munt nog niet bij veel aanbieders gemakkelijk kopen. Bitvavo blinkt uit in gebruiksgemak en is voor beginners een hele goede – misschien wel de beste – optie om deze twee cryptocurrencies te kopen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Natuurlijk kun je ook de officiële Bitvavo helpdesk raadplegen. Deze is zeer kundig en snel.

Maak direct een account aan bij Bitvavo!

Deze valuta kopen op de eigen exchange

Vanaf begin 2019 kun je Tron en EOS ook kopen op de Bitvavo exchange. Deze exchange heeft lage transactiekosten. Ook het aankopen en verkopen van crypto zal tegen deze lage kosten zijn. Het wordt dus nog goedkoper om Tron en EOS te kopen bij deze Nederlandse vooruitstrevende aanbieder!