Bitvavo voegt Chainlink (LINK) toe aan het platform - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo voegt Chainlink (LINK) toe aan het platform

Chainlink (LINK) Bitvavo

Vanaf 20-05-2019 kunnen Bitvavo gebruikers Chainlink (LINK) storten, orders aanmaken en uitbetalen. De LINK-EUR en LINK-BTC markten worden op woensdag 22-05-2019 12:00 ECT geopend. Dit is niet de eerste keer dat Bitvavo hun assortiment crypto uitbreid. Sinds de start van het bedrijf zijn er tientallen nieuwe cryptovaluta toegevoegd aan het Bitvavo platform. LINK is de nieuwste aanwinst.

KOOP VIA DEZE button DIRECT CHAINLINK MET EURO!

LINK op Bitvavo; de gegevens

Wat: Chainlink (LINK)
Waar: Bitvavo exchange
Storten en opnemen: 20-05-2019
LINK-EUR/LINK-BTC markten: 22-05-2019 12:00 ECT

Wat is Chainlink (LINK) eigenlijk?

Chainlink is -naar mijn mening- een zeer interessant project dat eigenlijk niet heel veel aandacht krijgt. Het biedt een smart contract oplossing voor elke blockchain. De kracht van dit bedrijf is dan ook de vele partners die zij hebben. Het project valt en staat ook met de aanwas van nieuwe partners. Het team achter dit project richt zich daarom voor een groot deel op het sluiten en zoeken van nieuwe partners, in plaats op marketing. Blockchains zelf zijn zeer beperkt en vereisen orakels om hun volledige potentieel te ontsluiten. Omdat het een van de weinige projecten is die werken aan orakelontwikkeling, kunnen ze gemakkelijk een marktleider worden voor de komende jaren. Binnenkort komen we met meer informatie over het project in een uitgebreide review.

Het Bitvavo platform

Bitvavo zal een van de weinige exchanges in Europa -en al helemaal in Nederland- zijn waarop men Chainlink direct voor euro kan wisselen. Met het opnemen van Chainlink wil Bitvavo bijdragen aan innovaties in de wondere wereld van cryptocurrency. Het is vanaf nu dan ook mogelijk om Chainlink te kopen met SEPA, iDEAL, Bancontact en tal van andere betaalmethodes die het platform aanbiedt.

Koop direct Chainlink met euro!