Bitvavo neemt Bitqist over: persbericht - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo neemt Bitqist over: persbericht

Bitvavo nieuwe website design

De nederlandse crypto-exchange Bitvavo heeft Bitqist overgenomen. Eerder werd al bekend dat Bitqist zou gaan stoppen op de Nederlandse markt, wegens de strengere antiwitwasregelingen. Later werd bekend dat Bitvavo de exchange over zou nemen. Zij hebben hun zaken aan de achterkant wel goed op orde en voldoen aan alle richtlijnen. Hieronder lees je het persbericht, zoals gepubliceerd op support.bitqist.

Account bij Bitvavo aanmaken

Je kan via de onderstaande widget direct crypto kopen en een account aanmaken bij Bitvavo. Je handelt dan de eerste 1000 euro zonder handelskosten!

Persbericht overname Bitqist/Bitvavo

Op 21 mei is in Nederland de 5e antiwitwasrichtlijn in werking getreden, waardoor Bitqist u helaas niet langer zelfstandig onze diensten kan blijven aanbieden vanwege de onverwacht hoge toezichtskosten. Bitqist wordt overgenomen door Bitvavo , een Nederlands bedrijf dat zich gaat registreren bij De Nederlandsche Bank en wiens dienstverlening ook na invoering van wet- en regelgeving beschikbaar blijft.

Bestaande gebruikers

Vanaf vandaag is het voor nieuwe gebruikers niet meer mogelijk om een ​​Bitqist-account aan te maken. Tot 1 juli hebben bestaande gebruikers de mogelijkheid om tegoeden op hun eigen bankrekening of in hun eigen portemonnee op te nemen.

Bitvavo

Bitqist-klanten kunnen hun digitale valuta van Bitqist naar Bitvavo overboeken . Als Bitqist-klant ontvang je ook een welkomstbonus bij Bitvavo en kun je tot 1000 euro handelen zonder handelskosten. Bitvavo biedt meer dan 50 digitale valuta’s, met handelskosten tot 0,25%. Als Bitqist-klant kunt u hetzelfde brede scala aan digitale valuta’s op Bitvavo verhandelen tegen dezelfde lage kosten die u van Bitqist gewend bent.

Dank u

Met dit bericht willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen in onze dienstverlening en voor het bijdragen aan de snelle groei die Bitqist de afgelopen periode heeft doorgemaakt. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met support@bitqist.com .

Bekijk persbericht: https://support.bitqist.com/hc/en-us/articles/360013867659