Bitvavo exchange: NL crypto beurs - Mijn mening & info - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo exchange: NL crypto beurs – Mijn mening & info

Bitvavo Exchange

Vandaag hebben klanten van Bitvavo een e-mail ontvangen met daarin een grote aankondiging. De Bitvavo exchange komt er aan. Dit wordt de eerste grote echte cryptocurrency exchange van Nederland. Ik ben erg enthousiast over deze aankondiging. Het kopen en verkopen van crypto én het onderling uitwisselen tussen verschillende valuta wordt zo nog eenvoudiger en goedkoper. Het Bitvavo platform staat bekend om het gebruiksgemak. Ik verwacht dan ook dat het bij de Bitvavo exchange ook zo gaat zijn.

Maak direct een account aan

De e-mail van Bitvavo

Op donderdag 13 december stuurde Mark van Bitvavo een mail naar alle klanten. Hierin staat het volgende vermeldt:

“Het Bitvavo platform is nu bijna één jaar live. Door de constante groei over het afgelopen jaar zijn wij al geruime tijd geleden begonnen met het opzetten van onze eigen exchange, zodat wij de kosten voor onze gebruikers kunnen verlagen. Via deze weg willen wij u informeren dat onze exchange op dit moment door de laatste security testen gaat en begin januari live zal staan.”

Bitvavo exchange
De e-mail van Mark

Bitvavo exchange, hoe gaat dat er uit zien?

De Bitvavo exchange gaat een eenvoudig te gebruiken exchange worden. Er zal eind deze maand een tabblad aan het persoonlijke dashboard worden toegevoegd. Hierin kan je, net als bijvoorbeeld Binance, kunnen gaan handelen en crypto uitwisselen tegenover andere crypto. Dit tegen gunstige tarieven en voorwaarden.

✓ Handelen tegen transactiekosten tussen de 0,00% – 0,25%.
✓ Orders uitvoeren voor een ongelimiteerd bedrag.
✓ Orders uitvoeren op vooraf ingestelde bedragen (limiet orders).
✓ Geautomatiseerd handelen d.m.v. de beschikbare API.

Ook enthousiast? Maak direct een account aan

Quote uit de e-mail

“Daarnaast kunt u ook gewoon gebruik blijven maken van de huidige diensten zoals u gewend bent, alleen dan tegen de transactiekosten zoals hierboven genoemd. Op deze manier willen wij digitale valuta nog toegankelijker te maken voor iedereen.”

Hoe gaat het platform er verder uitzien?

Het huidige systeem van iDEAL betalingen, online wallets en het storten van euro’s zullen gewoon blijven bestaan zoals je gewend bent. Een groot voordeel is dat je kan gaan handelen tegen gunstigere tarieven. Zo wordt het nog goedkoper om van Bitvavo gebruik te maken.

Concurrenten aftroeven

Met deze vernieuwing zet Bitvavo een grote stap om de grootste Nederlandstalige cryptocurrency exchange van Nederland te worden. Ik verwacht dat de toestroom van mensen die deze goedkope Bitvavo exchange gaan gebruiken, gigantisch gaat worden. Concurrenten, zoals Litebit, BTC Direct en AnyCoin worden op deze manier afgetroefd. Wie gaat er in 2019 nog gebruik maken van een broker waarbij je gigantische transactiekosten maakt?

Snel een account aanmaken

Een account aanmaken bij Bitvavo is niet lastig. Je kan dit binnen enkele tellen geregeld hebben. Verifiëren kan wel ietsjes langer duren, maar ook dit verloopt bij Bitvavo doorgaans snel. Toch raad ik aan om snel een account aan te maken. In het verleden hebben we gezien dat websites een grote stroom aan mensen tegelijkertijd moeilijk kunnen verwerken. Wachttijden voor verificatie kunnen dan soms iets langer duren. Maak daarom nu een account aan en verifieer deze. Zo kun je begin januari de Bitvavo exchange direct gaan gebruiken!

Welke digitale valuta worden er aangeboden

Het is op het moment nog speculeren welke digitale valuta je kan kopen op de Bitvavo exchange. Ik verwacht dat je de meeste crypto die je nu ook al kan kopen, ook op de exchange kan gaan kopen. Zodra er meer bekend is over het aanbod, zal ik dit artikel direct updaten.

Bitvavo Exchange conclusie en mijn mening

Bitvavo is al sinds begin 2017 mijn favoriete Nederlandse cryptocurrency broker. Er is geen andere crypto broker waarbij het gebruiksgemak zo enorm hoog is. Ook mijn ouders hebben voor deze aanbieder gekozen om dezelfde redenen. De Bitvavo exchange gaat naar mijn mening veel mensen aantrekken. Beginners kunnen er eenvoudig mee aan de slag en ook gevorderden kunnen eenvoudig handelen met de instrumenten die ze normaal gebruiken op internationale exchanges. Het is dat ik al een account heb bij Bitvavo, anders had ik er direct eentje aangemaakt.

Maak direct een account aan