Bitvavo beste website in 2021 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo beste website in 2021

De grootste crypto exchange van Nederlandse bodem, Bitvavo, is nu officieel een van de beste websites van 2021! Bitvavo werd beoordeeld als meest populaire website van Nederland in de financi√ęle categorie uit ongeveer 454.000 stemmen. Dit is dan ook de eerste keer dat een crypto exchange deze, of een soortgelijke, prijs heeft gewonnen in Nederland. Een unieke kans voor Bitvavo en de crypto-wereld in ons land. 

Groeiende exchange in een groeiende markt

Bitvavo heeft zich het afgelopen jaar goed gepositioneerd op de Nederlandse markt en groeit gigantisch, mede door de grotere populariteit van het handelen in cryptocurrencies en de verbeteringen die het platform voortdurend uitvoert, niet enkel aan aanbod, maar ook aan veiligheid en gebruiksgemak. Dat maakt Bitvavo op dit moment de meest betrouwbare en populairste crypto exchange op de Nederlandse markt. Naast goede reviews van gebruikers voldoet Bitvavo ook aan de meest strenge regels met betrekking tot privacy en de veiligheid van het platform.  

Bitcoin crypto

Gratis ‚ā¨1000 handelen bij Bitvavo 

Cryptocurrency wordt steeds populairder en Bitvavo speelt hier goed op in. Het aanmaken van een account bij Bitvavo is dan ook gratis, snel, veilig en eenvoudig. Vul simpelweg je persoonlijke gegevens in, voldoe de verificatie en je kunt meteen beginnen met het handelen in cryptocurrency. Bitvavo is een zeer veilige website, voldoet aan alle regels en heeft een goede reputatie met betrekking tot veiligheid en privacy: je persoonsgegevens zijn dus in goede handen bij Bitvavo. Ook is het aanmaken van een account gratis en eenvoudig.  
 
Maak je nu een gratis account aan op Bitvavo, dan verhandel je de eerste 1000 euro aan cryptocurrency helemaal gratis, zonder tussenkomst van transactiekosten of handelskosten. Zo kun je het platform gratis uitproberen en bespaar je ook nog eens flink op transactiekosten! En dat is ideaal, zeker voor de kleine of beginnende investeerder.