Bitvavo app: Inloggen, aanmelden, pincode en apparaat bevestigen
Altcoins/Bitcoins traden bij Bitvavo met iDEAL - BONUS!

Bitvavo app: Inloggen, aanmelden, pincode en apparaat bevestigen

Aanmelden Bitvavo applicatie iOS en Android

Bitvavo heeft sinds kort een eigen app uitgebracht. In deze app kun je onder andere na het inloggen jouw Bitvavo portfolio beheren. Eerder heb ik al uitgebreid een blog geschreven over de Bitvavo app downloaden. Je kan de app downloaden voor zowel iOS als Android toestellen. Als je de app hebt geïnstalleerd en een account hebt aangemaakt via deze link. Kun je beginnen met de Bitvavo app gebruiken. Je moet dan een aantal stappen ondernemen om op een veilige manier in te loggen. Zo moet je het apparaat waarop je de Bitvavo app gebruikt bevestigen en een nieuwe pincode aanmaken. Hieronder neem ik je weer stap voor stap mee in het inlogproces op Bitvavo!

Inloggen op de Bitvavo app

Als je nog geen klant bent bij Bitvavo, moet je eerst even via de browser (kan zowel op een laptop, pc, tablet en smartphones) een account aanmaken. Wij hebben een leuke deal met Bitvavo. Meld je aan via deze link en handel de eerste 1000 euro helemaal zonder handelskosten. Je koopt als het ware tegen inkoopsprijs de crypto op. In de app kan je je – na het aanmelden op de website zelf – inloggen op Bitvavo met je e-mailadres, wachtwoord en eventueel (als je deze optie gebruikt) de tweestapsverificatie-code.

Bevestigen van het apparaat

Nadat je deze gegevens hebt ingevoerd moet je bij de eerste keer inloggen even het apparaat bevestigen waarop je de Bitvavo applicatie hebt geïnstalleerd. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een grote blauwe button.

Bitvavo bevestigen

Klik op de button en voeg het apparaat toe aan je account. Je moet een naam ingeven. Deze naam is enkel voor eigen gebruik. Zo kun je zelf altijd zien welke apparaten (en wanneer) zijn ingelogd op Bitvavo. Zo weet je zeker dat je alleen op geaccepteerde apparaten op Bitvavo kunt inloggen.

Apparaat bevestigen Bitvavo

Nadat je op de blauwe button hebt geklikt, zie je dat het apparaat is bevestigd. Je kan nu beginnen met de Bitvavo app. Stel overigens altijd de anti-phishing code en tweestapsverificatie in. Zo bouw je nog wat meer veiligheidsstappen in voor jouw crypto portfolio.

Bevestiging Bitvavo app

Pincode aanmaken in de crypto app

De allerlaatste stap voordat je de applicatie in gebruik kan gaan nemen is het aanmaken van een pincode. Dit is een unieke 5-cijferige pincode waarmee je altijd gaat inloggen via de Bitvavo app. Onthoud deze code goed. Je kan er voor kiezen om deze stap over te slaan, maar dit raad ik af. Als je de code één keer hebt ingevoerd, moet je deze daarna nogmaals bevestigen.

Pincode aanmaken Bitvavo applicatie Android

Pincode ingeschakeld.

Vanaf nu, dient u uw pincode in te vullen bij het openen en inloggen van de Bitvavo app.

Pincode Bitvavo app

Inloggen op het betrouwbare Bitvavo 

In dit blog heb je geleerd hoe je een account kan aanmaken en inloggen op Bitvavo. Dit is in een handomdraai gedaan. Bitvavo staat bekend om de veiligheid en betrouwbaarheid. Als je jouw eerste stappen in crypto wil zetten raden we aan voor deze exchange te kiezen.