Bitvavo: Een account aanmaken en verifiëren - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitvavo: Een account aanmaken en verifiëren

Bitvavo bevestigen

Een account aanmaken en verifiëren om cryptocurrency te kopen lijkt tegenwoordig steeds lastiger te worden. Sommige aanbieders van cryptovaluta hebben een (tijdelijke) ledenstop en ook een aantal exchanges maken het je niet gemakkelijker. Recent is er een nieuwe speler op de markt gekomen: Bitvavo (maak direct een gratis account aan). Hier kun je nog wel gemakkelijk registeren en binnen een paar tellen geverifieerd zijn. Het is zelfs mogelijk om tot 2500 euro te kopen en verkopen (totaal) zonder aanvullende verificatie. Wij hebben al eerder een Bitvavo review geschreven. In deze blog lees je hoe je zelf snel en gemakkelijk een account aanmaakt en verifieert bij de Nederlandstalige cryptocurrency aanbieder Bitvavo.

Ga direct naar de cryptocurrency-aanbieder Bitvavo!

Update 2019: Bitvavo lanceert in januari 2019 een eigen exchange. Maak dus voor deze tijd al een account aan en zorg dat je niet hoeft te wachten als iedereen wil gaan handelen op Bitvavo!

Stap 1: Naar de website van Bitvavo gaan

Je kan deze link volgen of op de onderstaande afbeelding (afbeelding 1) drukken om naar de juiste website te gaan. Als je zelf naar de website wilt surfen, let dan op dat je op de juiste website terechtkomt en niet op een scam-website. De adresbalk moet er in de chrome-browser uit zien als op afbeelding 2.

Bitvavo review
Afbeelding 1
Bitvavo https urlbalk
Afbeelding 2

Stap 2: Aan de slag en registeren

Registreren bij Bitvavo kan door rechtsboven op registreren te drukken of op de button aan de slag. Deze zie je op de homepage. Klik op de button en je komt uit bij het registratieformulier (afbeelding 3). Hier vul je de gevraagde gegevens in. Dit zijn:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Wachtwoord
  • Land
  • Akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring
Bitvavo registeren algemene gegevens
Afbeelding 3

Stap 3: Bevestigen van e-mailadres

Je ontvangt nu een mail van het adres no-reply [at] bitvavo.com (afbeelding 4). Hierin moet je op de knop bevestigen drukken. Daarna kun je inloggen op jouw account.

Bevestigen registratie Bitvavo
Afbeelding 4

Stap 4: Verifiëren bij Bitvavo

Op dit moment zou je al tot 2500 euro aan cryptovaluta kunnen kopen. Wij raden echter altijd aan om het proces te doorlopen. Mocht je bijvoorbeeld voor 250 euro aan Litecoin kopen bij Bitvavo en de koers stijgt x11, dan kun je deze niet verkopen in één keer. Verificatie duurt totaal niet lang. Bij ons binnen een paar uur volledig geregeld. Soms is dit zelfs een automatisch proces. Je volgt de volgende stappen (afbeelding 5):

  • Identificatiebewijs of paspoort verifiëren (bij ons binnen enkele uren, soms direct gekeurd)
  • Telefoonnummer verifiëren met een sms-code
  • Bankrekening te verifiëren door 1 euro over te maken. Deze kan je later weer gebruiken om cryptovaluta te kopen bij Bitvavo.
Bitvavo verificatie
Afbeelding 5