BitTorrent-token binnen 15 min. uitverkocht - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

BitTorrent-token binnen 15 min. uitverkocht

BitTorrent BTT token

De BitTorrent token (BTT) op het Binance Launchpad werd vandaag gesloten. In totaal heeft het 7.1 miljoen dollar opgebracht. Dit is omgerekend 6.21 miljoen euro. Er werden in minder dan 15 minuten tijd meer dan 50 miljard tokens verkocht. Deze cijfers werden door Binance aangekondigd in een blogpost.

Twee sessies

Voor de verkoop van deze token werden twee sessies georganiseerd. De eerste sessie was voor mensen die BTT wilden kopen met BNB, de crypto van Binance. De tweede sessie voor mensen die deze valuta met TRON wilden kopen. Beiden sessies waren een daverend succes. BNB was binnen 13 minuten en 25 seconden uitverkocht en de TRON-sessie binnen 14 minuten en 41 seconden.

Op het moment van de verkoop is één BTT geprijsd op 0,00001824 BNB of 0,00447261 TRX. Met andere woorden, 1 BNB kan 54,824.56 BTT kopen, terwijl 1 TRX 223.58 BTT kan kopen. Deelnemers konden tussen 100.000 BTT (het minimumbedrag dat voor aankoop in aanmerking kwam) en 166.666.666 BTT kopen (het maximale bedrag).

Wat is BitTorrent en BTT?

BitTorrent bestaat al enorm lang. Het is een protocol voor peer-to-peer bestandsdeling, waarmee gebruikers muziek, video’s of bestanden kunnen delen. De BTT-token is gebaseerd op een TRON TRC-10 token. Het zal op het platform worden gebruikt om transacties uit te voeren in computerresources, die worden gedeeld tussen BitTorrent-clients en andere deelnemers.

Verkoop had nog sneller gekund

Binance CEO en oprichter Changpeng Zhao zei dat de verkoop veel eerder zou zijn geëindigd als er geen technische problemen waren op de Launchpad-website. Zhao tweette dat: “Beide sessies zijn afgerond. Duurde ongeveer 18 minuten, als gevolg van een probleem met het systeem, zou anders 18 seconden duren. De vraag was astronomisch. ”

BitTorrent Speed, het systeem dat het Tron- gebaseerde BTT-token zal integreren in de populaire μTorrent Windows-client, zal naar verluidt in de zomer worden gelanceerd .