BitSend kopen: iDEAL, exchange en BSD wallets - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

BitSend kopen: iDEAL, exchange en BSD wallets

BitSend kopen kan op meerdere manieren. Het is mogelijk om BSD te kopen direct met iDEAL of te verhandelen op een exchange. De eerste optie is wellicht voor beginners de meest prettige. Je betaalt gewoon met euro vanaf je bankrekening en krijgt daar de cryptocurrency BitSend voor terug. Handelen op een exchange is misschien wat lastiger voor de beginner,  maar wel erg interessant om eens te doen. BitSend kun je kopen met iDEAL bij onze partner Litebit (maak direct een gratis account aan) of bij – een van onze favoriete exchanges – Cryptopia (ga naar de exchange). In deze blog behandelen we allebei de optie en geven we een uitgebreid stappenplan. Mocht je eerst meer informatie willen, dan kun je onze pagina BitSend informatie raadplegen. Ook is het verstandig om eerst te kijken naar de BitSend koers. Zo bepaal je zelf het juiste moment waarop je wilt instappen in BSD.


Een BitSend wallet

Voordat je deze cryptomunt gaat kopen, moet je eerst besluiten welke wallet je wilt gebruiken. In een digitale portemonnee kun je BSD opslaan. Je hebt deze in verschillende soorten en maten. Zo kun je gebruik maken van de gratis Litebit wallet. Daarnaast kun je ook BSD bewaren op een exchange, zoals Cryptopia. Ook is het mogelijk om zelf een officiële BitSend wallet te installeren. Deze kun je vinden op deze website en is te downloaden voor Windows. Android gebruikers kunnen terecht in de Play Store voor een mobiele BSD wallet app.

BitSend kopen iDEAL

De beste en gemakkelijkste optie is BSD met iDEAL kopen. Dit kan bij onze favoriete partner Litebit (klik voor een gratis account). Wij hebben een uitgebreid stappenplan geschreven met een Litebit kopen stappenplan, Litebit Credits en Litebit wallets. Hieronder een verkorte uitleg hoe je deze cryptovaluta kan kopen:

  • Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt. Kies je voor de gratis Litebit wallet? Dan mag je deze stap overslaan
  • Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
  • Kies bovenin de optie BSD
  • Vul in hoeveel je BitSend je wilt kopen. Dit kan in EUR of OK ingevuld worden.
  • Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
  • Betaal met iDEAL
  • Wacht af tot de BitSend crypto in jouw wallet verschijnt

BSD handelen op een exchange

Ook op een exchange kun je handelen tussen onder andere BTC/BSD. Dit kan bijvoorbeeld bij Cryptopia. Wij hebben een uitgebreide uitleg geschreven over Cryptopa. Deze kun je vinden onder het Cryptopia Stappenplan. Voor deze optie moet je wel eerst Bitcoin kopen iDEAL. Dat kan bij de onderstaande aanbieders erg goed.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.