Home Cryptocurrency kopen Bitconnect kopen via een exchange (BCC)

Bitconnect kopen via een exchange (BCC)

DELEN
Bitconnect kopen

Aan de cryptocurrency Bitconnect, afgekort als BCC, hangt een nare bijsmaak. Sommigen vinden dat het een regelrechte scam is (bron). Pas dus goed op als je in deze coin gaat investeren. Het zou nog wel eens slecht af kunnen lopen met deze cryptocurrency. Andere mensen denken juist dat het allemaal wel meevalt en de crypto ongekend populair gaat worden. Zij investeren juist wel in deze markt. Je kan Bitconnect kopen via een exchange. Helaas is het niet mogelijk om direct via iDEAL BCC te open. Let goed op tijdens het handelen. De cryptovaluta Bitcoin Cash wordt heel soms ook BCC genoemd. Zo is de markt bij Litebit genaamd BCC die van Bitcoin Cash en niet die van Bitconnect

Update: BCC bestaat nog, maar het gehele lending platform is gestopt. Lees ons nieuwsbericht over Bitconnect stopt


Bitconnect kopen via een exchange met Bitcoin

Dit is wellicht de goedkoopste optie, maar het vergt wel wat meer tijd. Ook is het niet de optie die we aanraden aan de absolute beginner. Als je je wat meer wilt gaat verdiepen in cryptocurrency, kun je dit wel uitproberen. Het is erg leerzaam om te doen. Je maakt zo kennis met een BCC exchange en je leert hoe je cryptocurrency op een exchange koopt, zoals Bitconnect. Je moet eerst Bitcoin kopen bij een van de onderstaande aanbieders. Deze verstuur je naar een exchange toe die deze coin aanbiedt (dit zijn er heel veel). Daar handel je tussen bijvoorbeeld BTC/BCC.

DELEN
Vorig artikelMonero kopen met iDEAL, Bitcoin en Changelly
Volgend artikelNEO kopen met Changelly of een exchange
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here