BitcoinZap: De nieuwste Bitcoin hard fork - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

BitcoinZap: De nieuwste Bitcoin hard fork

In de wereld van Bitcoin zijn er veel hard forks geweest de afgelopen maanden. Niet alle forks waren even succesvol, maar dit is niet tegen de verwachting in. Nu komt er binnenkort weer een nieuwe hard fork van Bitcoin. Deze heeft de naam BitcoinZap gekregen. Er is echter niet veel informatie bekend over dit nieuwe project. In deze blog kijken we wat er op het moment bekend is over deze munt.

Wat weten we nu over BitcoinZap?

Op het moment hebben wij alleen de aankondiging (link) van het Bitcoin Zap Team op Medium. Daarin staat dat ook zij hebben gezien dat veel Bitcoin hard forks zijn gefaald. Zij denken dat BitcoinZap het beter gaat doen. Dit komt omdat zij staan voor volledige transparantie en een heldere, punctuele, goed ontwikkelde roadmap. De komende dagen wordt er steeds meer bekend over de munt. Wij zullen deze blog dan ook constant updaten met het laatste BitcoinZap nieuws.

Roadmap

Op het moment zijn de volgende data bekend:

21 mei: Coin details en teamleden worden bekendgemaakt

23 mei: Whitepaper komt uit

30 mei: 3 exchanges bekendgemaakt

15 juni: Public testnet live

18 augustus: Mainnet live

Nieuws en updates

Zodra wij meer weten, updaten wij deze blog direct.

BitcoinZap claimen

Zoals bij alle hard forks verwachten wij de regel: “Wie Bitcoin heeft, kan BitcoinZap claimen”. Welke verdeling er wordt gehanteerd is nog niet bekend. Bitcoin kopen kan goed bij de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.