Bitcoinsaltcoins.nl is weer terug! Plannen voor de komende tijd - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitcoinsaltcoins.nl is weer terug! Plannen voor de komende tijd

Bitcoinsaltcoins redactie 2019

We zijn even weggeweest, zonder dat we dit goed hebben aangekondigd. Dit hebben we geweten ook! Onze mailbox is ontploft. De komende tijd zullen we goed de tijd nemen om alle e-mails netjes te beantwoorden. Na een drukke zomervakantie zijn we een paar weken op vakantie geweest. De bedoeling was om de website op vakantie bij te houden, maar uiteindelijk hebben we besloten om even echt te genieten van de vakantie. Vanaf vandaag zijn we weer voor 100% terug! Wat gaan we de komende tijd doen?

Plannen voor de komende tijd

De komende weken staan in teken van het beantwoorden van de mailtjes, het schrijven van nieuwe content en het bedenken van nieuwe leuke winacties en thema’s. De oude en bekende thema’s komen gewoon weer terug! Er was voornamelijk erg veel vraag naar een update van “Mijn ouders kopen crypto”. Het volledige blogschema van de thema’s ziet er als volgt uit.

Blogschema met onze terugkerende thema’s

Maandag: Een overzicht van de grootste stijgers en dalers van de afgelopen 7 dagen.
Woensdag: Een update in de categorie “Mijn ouders kopen crypto”.
Donderdag: Welke nieuwe crypto zijn er recent toegevoegd aan coinmarketcap? Een overzicht met een aantal – wellicht ruwe diamanten – uitgelicht.
Vrijdag:
Een uitgebreide Coin Review. Laat gerust weten via ons contactformulier of Facebookpagina welke crypto we echt moeten bekijken!
Zaterdag: Bitvavo tutorial. Bitvavo is recent een grote eigen exchange gestart. Handelen kan hier tegen hele lage tarieven. We leggen elke week een onderdeel van de Bitvavo exchange uit in een blog. Heb je zelf iets waar je tegenaan loopt tijdens het handelen op een exchange? Stuur gerust een suggestie naar ons!
Zondag:
Een interessant artikel over de geschiedenis van cryptocurrency.

Naast deze thema’s volgen er weer -ouderwets- dagelijkse updates met daarin nieuws en informatie over diverse cryptocurrencies!