Bitcoin weer kort boven $10.000, oorzaak Xi Jinping | Stijging 27%, 24 uur - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitcoin weer kort boven $10.000, oorzaak Xi Jinping | Stijging 27%, 24 uur

Bitcoin Coin360

26 oktober 2019 – Bitcoin heeft in de afgelopen 24 uur een flinke stijging doorgemaakt. De belangrijkste cryptovaluta is zelfs kort weer boven de 10.000 Amerikaanse Dollar geweest. Daarna is er een hele lichte daling ingezet, maar over de afgelopen 24 uur zien we een stijging van bijna 30%. Deze uitbraak wordt toegeschreven aan een bericht van de president van China, Xi Jinping. Hij heeft opgeroepen om de ontwikkelingen op blockchaingebied te versnellen. Ook altcoins profiteren van de positieve Bitcoin trend.

Bijzonder grote stijging in een grafiek

Volgens het bericht op CoinTelegraph is was dit Bitcoins “4e grootste winst in de geschiedenis en de grootste sinds mei / 10/2011 (in vergelijking met dagelijkse rendementen)”.

Bitcoin koers stijgt boven 10k Amerikaanse dollar

Hoe komt dit?

De plotselinge bull run heeft veel gespeculeerd. Sommigen schrijven het toe aan de aanmoediging van de Chinese president Xi Jinping om eerder die dag blockchain-ontwikkeling te ontwikkelen.

Anderen schrijven het misschien toe aan de toename van het succes van Bakkt, waarbij het platform een ​​recordhoogte van 1.179 Bakkt Bitcoin Futures-contracten noteerde.

Altcoins stijgen ook

Ook diverse altcoins maken een flinke stijging mee dankzij de koersstijging van Bitcoin. In de onderstaande afbeelding zie je de stijging van de meest populaire altcoins.

Altcoins profiteren ook

Zelf Bitcoin kopen?

Je kan zelf ook meeprofiteren van koersstijgingen door bitcoin te kopen. Dit kan je het beste kopen bij de Nederlandse aanbieder Bitvavo. Volg het onderstaande stappenplan en handel zelfs de eerste 1000 euro gratis.

Crypto kopen

  • Maak een account aan bij de grootste en beste aanbieder van Nederland. (gebruik deze link en handel de eerste 1000 euro helemaal gratis!).
  • Handel je voor minder dan 5000 euro? Dan hoef je je (nog) niet te verifiëren). Wel is het verstandig om alvast het verificatieproces te doorlopen.
  • Stort euro vertrouwd met de betaalmethode IDEAL
  • Ga naar het tabblad Bitcoin en vul in BTC of EUR in hoeveel je wilt kopen
  • Druk op kopen en de order wordt direct uitgevoerd!

Overige aanbieders

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.