Bitcoin verkopen: De meeste euro's voor bitcoins krijgen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitcoin verkopen: De meeste euro’s voor bitcoins krijgen

Wie bitcoin wilt uitbetalen naar euro doet er goed aan om uit te zoeken waar dit het beste kan. Er kunnen namelijk behoorlijke verschillen optreden in de verkoopprijs. Bitcoin verkopen wil je natuurlijk doen tegen de best mogelijke prijs. Bij sommige aanbieders ben je nadelig uit als je denkt veel geld te krijgen voor jouw bitcoins. In deze blog lees je alles over de beste manieren om bitcoin te verkopen. Ook vergelijken wij de beste aanbieders van dit moment voor bitcoins omzetten in euro’s op jouw bankrekening. De belangrijkste vraag is: Hoe krijg je het meeste geld voor een bitcoin?


Bitcoins verkopen vergelijken

Om te beginnen moet je goed vergelijken wat de huidige verkoopprijzen zijn van bitcoin. Kijk goed onder de tabbladen verkoop van de aanbieders. Schrik niet van de grote verschillen. Wij raden aan om de onderstaande aanbieders te vergelijken:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Een overzicht van de prijzen op 8 december 2017 om 14:10

Bitcoins omzetten in euro: de beste website

Wij hebben veel goede ervaringen met Bitonic. Ook in het bovenstaande overzicht komen zij als beste uit de bus. Dit is vaak zo. Vergelijk wel altijd zelf alle websites die Bitcoin verkopen naar euro’s aanbieden. Bitonic heeft een van de beste verificatieprocessen, vergeleken met de andere aanbieders. Je hoeft enkel een IBAN-nr, e-mailadres en een mobiele telefoonnummer te verifiëren. Op de website van Bitonic staat aangegeven:

Het verificatieproces is eenmalig en neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag. U vult uw gegevens (IBAN-nr, e-mailadres en mobiele-telefoonnummer) in. Vervolgens ontvangt u een verificatiecode per SMS. Nadat u deze op de site heeft ingevuld krijgt u de instructies om 1 cent over te maken naar onze rekening. Het is hierbij belangrijk dat u de volledige omschrijving in uw overboeking meeneemt.”

Ga direct naar Bitonic toe

Direct Bitcoin verkopen bij Bitonic

Via de onderstaande widget kun je direct het meeste geld uit jouw Bitcoins halen.