Bitcoin stijgt boven de 25.000 dollar - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitcoin stijgt boven de 25.000 dollar

bitcoin stijgt boven de 25.000 dollar

De Bitcoin is aan het stijgen. Onlangs passeerde de cryptomunt de 25.000 dollar, dit is 23.500 euro. Dat is voor het eerst in acht maanden. Vanwege de positieve verwachtingen van de economie is deze koersstijging tot stand gekomen.

Ver van recordniveau

Bitcoin is de grootste en bekendste cryptomunt ter wereld. In november 2021 stond het record van de cryptomunt op een waarde van 68.992 dollar. We zijn nog ver verwijderd van het recordniveau, maar de Bitcoin zit weer in de lift.

Beleggers hebben meer vertrouwen in de toekomst

Het jaar 2022 gaat de boeken in als een slecht en onrustig jaar voor veel cryptobedrijven. Cryptoplatform FTX is omgevallen en daarmee nam het vele andere bedrijven mee.

Toezichthouders houden de cryptomarkt de laatste tijd wat beter in de gaten. Daardoor liggen Gemini en Genesis onder vuur van de SEC. Ook wordt Paxos nauwlettend in de gaten gehouden door toezichthouders uit Amerika.

Paxos is een belangrijke stablecoin die gekoppeld is aan de waarde van de traditionele munt. Toch zijn beleggers en liefhebbers van crypto positief en hebben vertrouwen in de toekomst.