Bitcoin, Ripple en Ethereum voorspellingen mei/juni 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitcoin, Ripple en Ethereum voorspellingen mei/juni 2019

Crypto stijgt

Sinds enkele weken is Bitcoin met een flinke opmars bezig. Sommige mensen roepen al dat er een nieuwe bull-markt is en dat de bulls weer volledig terug zijn. Dit valt nog te bezien, maar dat er veel positief nieuws is, is een ding dat zeker is. Voor het weekend was er een correctie (nee, echt geen massale dip). Dit geeft mogelijk aan dat er nu een hoger koersniveau bereikt kan worden. Lees onze voorspelling voor Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) voor de komende tijd, met een focus op mei en juni 2019.

Flinke stijging vorig weekend

Na het vorige weekeinde te hebben doorbroken, hielden cryptocurrencies het grootste deel van hun winst vast. Enkele crypto bleven gedurende de week gewoon doorstijgen. Tegen het einde van de week volgde een correctie. Sommige media suggereerde dat massale verkooporders ter waarde van meer dan 220 miljoen euro aan Bitcoin op BitMex leidde tot de correctie (en lichtelijke paniek).

Begin van het weekend werd gekenmerkt door een flinke koersval. Met name Bitcoin sprong er tussen uit. BTC viel van $8000 tot onder de $7000. Gelukkig is er weer een stijgende trend. De top 3 crypto is weer goed aan het stijgen. Misschien komt dit ook wel een beetje door het cryptonieuws van Facebook? Wellicht een mooi moment om in te stappen? Wil je niet teveel handelskosten betalen, maar toch bij een betrouwbare Nederlandse broker kopen via iDEAL of bankoverschrijving? Gebruik dan de onderstaande button!

KOOP CRYPTO MET IDEAL TEGEN LAGE HANDELSKOSTEN!

Weerstand BTC/USD gebroken?

Bitcoin vecht tegen de grens van 8000 dollar, maar noteert wel een stijging van bijna 10 procent. Hoe het verder zal gaan, zijn de “experts” nog niet over uit. De ene gooit met Fibonacci-percentages en bollinger bands. De ander heeft het over de SMA 200-1h gemiddelde uit het verleden. Hier wordt niemand echt gelukkig van. Ten eerste omdat 99% niet weet wat ze zeggen. Ten tweede omdat het écht glazenbol kijken is. De 1% die wel bedreven is in technische analyse (TA) kan er een goed hulpmiddel aan hebben.

Ethereum naar 281 dollar?

De eerste weerstand is 260 dollar, maar experts menen dat het echt spannend wordt als Ethereum boven de 280 dollar uitkomt. Zij stellen dan ook 281 dollar als eerste doel in. Wij denken persoonlijk dat dit afhankelijk is van Bitcoin. Breekt BTC weer door de 8000 ondergrens heen, zal het doel van 281 dollar voor ETH onrealistisch zijn. In juni is 300 dollar+ zeker een realistisch gegeven.

XRP (Ripple)

XRP review  bleef tijdens de grote stijging van vorige week achter, maar is enkele dagen later wel mee-gestegen met de rest. Op het moment noteert de koers 40 dollarcent en een stijging van iets meer dan 7%. Men verwacht dat deze stijging nog licht door wordt gezet. Een koersdoel van 50 dollarcent in eind mei / juni 2019 is niet onrealistisch.