Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Bitcoin prijs-update: Richting $9000

Bitcoin prijs update april

De Bitcoin koers noteert op het moment van schrijven bijna 8900 Amerikaanse Dollar. Dit is omgerekend ongeveer 7250 euro. Op 7 april was de koers $6630. In de afgelopen weken is de Bitcoin koers weer goed gestegen. Er zijn zelfs experts die nu verwachten dat BTC gaat doorgroeien naar ongekende hoogte. Wij verwachten -en hopen- echter een stabiele groei, maar deze zal zeker gepaard gaan met ups en downs.


Market cap

De gehele cryptocurrency markt is sinds 16 april gegroeid van 334 miljard dollar naar 385 miljard. Dat is een stijging van meer dan 60 miljard dollar. De markt heeft begin 2018 veel te voortduren gehad. Na een opstapeling van slecht nieuws en een “traditioneel” dieptepunt rond Chinees nieuwjaar, lijkt de cryptomarkt zich weer langzaamaan te herstellen.

Wat is de reden?

Een van de redenen is wellicht de koers van Bitcoin in Zuid-Korea. Dit land is grofweg verantwoordelijk voor meer dan een kwart van alle Bitcoin trades. Normaal gesproken kost 1 BTC meer op een Zuid-Koreaanse exchange dan op bijvoorbeeld Bittrex, Binance en Cryptopia. Zuid-Korea was afhankelijk van China voor de aanvoer van cryptovaluta. Nu de Zuid-Koreaanse overheid buitenlandse exchanges hebben verboden, dacht men dat Bitcoin voor lange tijd zou dalen. Op het moment lijkt het vertrouwen in BTC weer terug in het Aziatische land. Dit kan gezien worden als een punt van vertrouwen, waardoor wereldwijd de koers van Bitcoin de weg omhoog in kan gaan zetten. Op het moment wordt één Bitcoin voor bijna 9000 dollar verhandelt in Zuid-Korea.

Andere munten groeien ook mee!

Als Bitcoin stijgt betekent dat vaak veel goeds voor andere cryptovaluta. Ethereum is bijvoorbeeld meer dan 10% gestegen, vergeleken met begin vorige week. Ook munten zoals Aion, WanChain, ICON, Groestlcoin en Storm zijn rond de 20% gestegen. Er is in ieder geval weer een zeer positieve beweging gaande in de gehele cryptowereld. Hopelijk zet dit door!

Bitcoin kopen?

Dat kan via de onderstaande aanbieders erg goed:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Live Bitcoin koers bekijken
Ook interessant
Tienduizend dollar Bitcoin
Bitcoin breekt door tienduizend dollar grens