Bitcoin-nieuws update (week 48, 2022) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitcoin-nieuws update (week 48, 2022)

Crypto nieuws BCAC

Problemen bij verschillende cryptobedrijven en een interessante bitcoin-koersvoorspelling. Wij hebben het belangrijkste Bitcoin-nieuws van afgelopen week op een rijtje gezet.

Tim Draper zegt dat bitcoin kan stijgen naar 250.000 dollar

Wanneer de BTC als wettelijk betaalmiddel in wordt gezet zal de bitcoin stijgen naar 250.000 dollar. Dat voorspelt Tim Draper, een bekende miljardair en durfkapitalist. Vrouwen hebben hierin veel te zeggen. Tim Draper zegt het volgende:

“Vrouwen controleren 80% van de retail uitgaven. Het gaat hier om eten, kleding en onderdak. Als vrouwen zich realiseren dat ze korting kunnen krijgen door met Bitcoin te betalen en winkeliers zich gaan realiseren dat ze hun winst kunnen verdubbelen door Bitcoin te accepteren, zal het vrij snel gaan.”

We kunnen nog niet in de toekomst kijken, het gaat hier echt om een voorspelling. De toekomst zal het uitwijzen.

Na FTX ook problemen voor crypto-platform Genesis

Nadat de crypto exchange FTX is ingestort, zit crypto-leenplatform Genesis ook in de problemen. Vorige week bleek dat dit platform met spoed op zoek is naar een lening van één miljard dollar. Wanneer Genesis dit bedrag niet kan lenen, valt het bedrijf waarschijnlijk om. Weer gaat het om een groot platform dat omvalt in de cryptowereld. Je kunt wel stellen dat het nog steeds zwaar weer is in de wereld van de crypto.

Zorgt een hacker voor een dalende koers?

Vorige week heeft een hacker bijna een half miljard dollar aan ETH (Ethereum) gestolen van de cryptobeurs. De hacker splitste de 180.000 ETH in delen van 15.000 ETH naar andere wallets. Investeerders en handelaren zijn niet bepaald blij met deze actie aangezien dit weleens voor een dalende koers kan zorgen. Wat de plannen van de hacker waren, is nog steeds niet duidelijk. De CEO van Binance, Changpeng Zhae, had vorige week nog wat hoopgevende woorden nadat het er allemaal niet gunstig uitzag in de cryptowereld:

“Ik denk dat 2022 een heel pittig jaar was voor de industrie, er is in de afgelopen zes maanden te veel gebeurd. Nu is de industrie gezonder”.