Bitcoin daalt naar €7300 zonder echte reden (UPDATE) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitcoin daalt naar €7300 zonder echte reden (UPDATE)

Bitcoin koers daling

Op het moment maakt Bitcoin een flinke daling mee. Het is volledig onduidelijk waar opeens deze bear-markt vandaan komt. Ook andere munten hebben het zwaar te verduren. In de afgelopen uren heeft de Bitcoin koers meer dan 6 procent ingeleverd. Het ziet er naar uit dat de daling niet ten einde is.

Update 14 mei 2018:

Wij waren wellicht iets te voorbarig met onze blog. De werkelijke reden dat Bitcoin (en veel altcoins) het lastig hadden is de onrust bij de grootste Zuid-Koreaanse exchange Upbit. Het Engelstalige nieuwsbericht hierover kan je via deze link lezen.


Wat gebeurt er met de Bitcoin prijs?

Cryptocurrency koersen en de gehele cryptowereld in het algemeen zijn bijna niet te voorspellen. De zeer speculatieve aard van alle crytpocurrencies kan er voor zorgen dat het momentum snel de goede of juist verkeerde kant op gaan. Vorig jaar zagen we veel mensen die koop-orders op een hoger niveau plaatsten, om er zeker van te zijn de boot niet te missen. Dit jaar zien we het tegenovergestelde. Mensen plaatsen koop-orders op een lager niveau.

De recente dip is er een van 6 procent. Ook al leek het allemaal zeer positief deze morgen. Er moet iets geweest zijn waardoor men massaal verkoop-orders aan het plaatsen is. De interesse in Bitcoin en Altcoins is de afgelopen tijd zeker niet minder geworden.

Is de dip over?

Er zijn geen tekenen dat de dip nu over is. De huidige Bitcoin koers zou gemakkelijk nog eens zes of meer procent kunnen dalen. Voor mensen die voor lange termijn in Bitcoin en altcoins zitten, hoeven zich – volgens ons – geen zorgen te maken.

Handelsvolume

Een positief teken is dat het handelsvolume niet gedaald is in de afgelopen dagen. De munt zou hierdoor snel er weer bovenop kunnen komen. Een daling naar onder de €7000 is zeker mogelijk, maar het zou daarna ook zomaar weer door kunnen stoten naar meer dan €10.000. Helaas hebben wij geen glazen bol, maar wel het geloof dat cryptovaluta de toekomst is. Wij Hodlen nog even door!

Bitcoin kopen

Wellicht is het nu een goede tijd om Bitcoin te kopen. Dit kan goed bij de onderstaande aanbieders.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.