Bitcoin boven 4500 dollar, andere crypto 10% in de plus - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitcoin boven 4500 dollar, andere crypto 10% in de plus

Bitcoin stijging

In het wekelijkse thema: Mijn ouders kopen crypto, heb je al kunnen lezen dat het een stuk beter gaat met het portfolio van mijn ouders de afgelopen tijd. De afgelopen dagen stijgen de koersen nog verder. Waar ik eerder nog voorzicht was, ben ik – net als veel mensen – iets positiever gestemd. Voor het eerst dit jaar is de Bitcoin koers boven de 4500 dollar uitgekomen. Een flinke mijlpaal, waar de koers eerder rond de 3000 dollar noteerde.

Bitcoin stijgt naar boven de 4500 dollar

Op het moment van schrijven staat de koers op iets meer dan 4700 dollar. Een totale stijging van 14,45% ten opzichte van gisteren. Overal waar je in sociale media groepen kijkt zie je veel mensen positief reageren. Sommigen zelfs opgelucht. Ik denk dat de meeste mensen de afgelopen maanden geen winst hebben geboekt. Natuurlijk zijn we er nog lang niet, maar het begin is er. Hopelijk kunnen we nu met z’n allen bouwen aan een mooie gedecentraliseerde wereld, waar Bitcoin onderdeel van uit kan maken.

Andere crypto profiteren ook mee

Ethereum, de nummer twee qua market cap, staat ook stevig in eht groen met ongeveer 6 procent winst op de dag. Een stijging van meer dan 10 dollar ten opzichte van gisteren. Ripple is ook met ongeveer een gelijk percentage gestegen. De marktkapitalisatie bereikte vandaag meer dan 13 miljard. De totale marktkapitalisatie is gestegen van 146 miljard dollar naar een piek van 163 miljard. Tijdens het schrijven is het alweer iets gezakt naar ongeveer 160 miljard dollar.

Alle andere crypto in de top 20 staan in het groen. Alleen Tezos, op nummer 19, staat iets in het rood. LTC, ADA, TRX en Monero noteren allemaal meer dan 10 procent winst. Investeerders prijzen zichzelf weer iets gelukkiger dan voorheen.

Crypto kopen?

Misschien is dit wel hét moment om crypto te kopen. Dat kan goed bij de onderstaande aanbieder. Dit is mijn persoonlijke favoriet en ook van velen anderen. Voordelen: Zeer lage handelskosten en een uitstekende interface. Betalen met iDEAL mogelijk. Al met al, de beste exchange van NL.

GA NAAR DE GOEDKOOPSTE EXCHANGE VAN NL