BitClub Network: Het perfecte mining pool netwerk voor starters - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

BitClub Network: Het perfecte mining pool netwerk voor starters

BitClub Network

Een van ’s werelds top 10 Bitcoin-miningpools is BitClub Network. Dit netwerk is opgezet door een team van blockchain-experts die samenwerken met een bepaald doel voor ogen. Hun missie is iedereen te laten profiteren de cryptovaluta-kans die geboden wordt door de opkomende blockchaintechnologie. Zo hebben ze al veel leden geholpen om hun digitale bezit van Ethereum, DASH, Monero en Zcash te vergroten. Maar hoe werkt BitClub Network eigenlijk? Dat lees je in deze blog!


Hoe wordt je lid van BitClub Network?

Op de website van BitClub Network wordt alles op zo’n manier uitgelegd, dat het ook goed te begrijpen is voor cryptovaluta-beginners. Vaak is het zo dat als je crypto wilt minen, dat je dan zelf bepaalde apparatuur en software moet aanschaffen en instellen voordat je toegang krijgt tot een mining pool. Bij BitClub Network werkt dat anders. In een mining pool koop je voor tussen $500 en $3500, hiermee kan je extra software en servers betalen om de mining capaciteit van het netwerk te vergroten. In vrijwel alle gevallen is het zo dat jouw deel van de opbrengst groter is wanneer je meer investeert. Je zorgt zelf voor het instellen van een profiel op het BitClub Network (BCN), ook stel je zelf een Bitcoin-wallet in. Dit is erg eenvoudig. Wanneer je dat hebt gedaan zorgt het BitClub Network voor de apparatuur, software, stroomvoorziening en mining pool. Binnen 24 uur begin je met het verzamelen van jouw deel van de opbrengst van het minen. Een deel van deze winst wordt weer gebruikt om extra mining power te kopen voor 1000 dagen.

De groei van de mining pool

Deze mining pool blijft (voorlopig) in de top 10 van ’s werelds grootste mining pools staan door een aantal factoren. De pool blijft dagelijks groeien door de leden. De pool wordt gratis uitgevoerd en er wordt 24/7 ondersteuning geboden. Daartegenover staat dat ieder lid een deel va de winst moet gebruiken om extra mining power te kopen voor een totaal van 1000 dagen. Hierdoor blijft de mining pool dagelijks groeien door alleen al deze leden. Komen er steeds meer leden bij, dan zal de pool zich stabiliseren en steeds winstgevender worden. Leden van het netwerk die andere leden aanbrengen krijgen daar commissie voor, ook worden er regelmatig prijzen weggegeven aan mensen in de mining pool. Hierdoor blijft het ledenaantal steeds groeien.

Milieuvriendelijk minen

Een groot gedeelte van de mining middelen worden uitgevoerd op servers in IJsland. Omdat het er koeler is dan in andere delen van de wereld, is het goedkoper om Bitcoins en andere cryptovaluta te koelen. IJsland maakt gebruik van hernieuwbare geothermische energiebronnen en dat betekent dat de mining activiteiten van het BitClub Network zo goed als zeker de meest milieuvriendelijke zijn in de hele wereld. Ook is het zo dat, dankzij deze natuurlijke energiebronnen, de elektriciteitskosten behoren tot de laagste in de hele wereld. Dit is een voordeel voor BCN omdat het energieverbruik in verband met het minen blijft toenemen.

Transparantie

BitClub Network heeft transparantie hoog in het vaandel staan. Ze delen regelmatig waar ze mee bezig zijn en wat ze hebben bereikt. Dankzij de omvang profiteert het netwerk van schaalvoordelen waardoor ze betere prijzen op mining-apparatuur kunnen krijgen. Hierdoor zijn de overheadkosten (uitleg) lager. Deze verbeteringen worden ook weer doorgegeven aan de leden. Op deze pagina kan je de poolstatistieken bekijken.

Bitcoin kopen

Vind je het minen te duur, of wil je liever direct Bitcoin kopen? Koop Bitcoin dan direct met iDEAL bij een van de onderstaande aanbieders.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.