BitAir: een ICO gericht op reizen en toerisme - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

BitAir: een ICO gericht op reizen en toerisme

BitAir ICO

Een van de grootste economische sectoren is reizen en toerisme. Het creëert banen en genereert een kapitaal over de gehele wereld. In 2016 groeide deze industrie met 3.1% en er kwamen hierdoor miljoenen extra banen bij. In totaal werd er meer dan 7,6 triljoen dollar omgezet. De vooruitzichten voor deze sector in 2017, 2018 en de verdere toekomst zijn rooskleurig. Betaaloplossingen zijn voor bedrijven in deze sector niet altijd even makkelijk te vinden. Ze worden duren, transactiekosten hoger en zijn traag. Dit is waar BitAir om de hoek komt kijken. BitAir wordt gelanceerd als een ICO en heeft een goed team achter zich. In deze blog gaan we kijken of het ook de moeite waard is.

Update: BTCA (Bitair tokens) kunnen worden verhandelt op Hitbtc via deze link.

Bitair ICO is voorbij

De Bitair ICO is voorbij. Je kan geen tokens meer kopen. Op 15 december verschijnt BTCA op een exchange.

Wat is BitAir?

BitAir is een platform gebouwd op de blockchaintechnologie. Zij werken ook met smart contracts. Volgens de officiële website van BitAir hebben zij de volgende focuspunten:

 • Transparant en onveranderlijk: Veranderingen in de blockchain kunnen door iedereen bekeken worden. Ook zijn deze transacties onomkeerbaar. Als er een betaling is gedaan kan deze niet meer worden gewijzigd of verwijderd.
 • Lage kosten: Bedrijven in de toerismesector betalen zich scheel aan transactiekosten. Bij BitAir zijn deze kosten vele malen lager.
 • Snellere transacties: Dankzij BitAir zijn er snellere transactie mogelijk. De Blockchain van BitAir zit niet vast aan openingstijden. Het gaat 24 uur per dag, 7 dagen per week door.
 • Privacy: Alle transacties worden opgeslagen in een ledger. Elke portemonnee is een reeks van willekeurige karakters. En er wordt geen naam meer gekoppeld aan de bankrekening.
 • Veilig en integer: De blockchain van BitAir wordt bijgehouden door een groot netwerk van deelnemers. Het kan niet voorkomen dat één persoon het voor het zeggen heeft. Het is decentraal. Hierdoor hoef je niet meer te vertrouwen in één bedrijf.
 • Hoge kwaliteit: BitAir is compleet, consistent en je kunt altijd alle transacties bekijken

Bekijk ook de video van BitAir:

Waarom BitAir gebruiken?

BitAir is gebouwd op de blockchain van de Ethereum technologie. Mensen die reizen willen boeken of toerisme gerelateerde dingen willen boeken, zoals hotels, vliegtickets en reserveringen, kunnen hiervoor BitAir tokens gebruiken.

BitAir is zelfs al geprezen door de Asia Pacific Travel PTY group. Dit is een populaire online ticket aanbieder in Azië, maar ook in Australië. Het bedrijf achter deze cryptocurrency handelt al succesvol in de toerismesector en behoort tot een groep waar ook nationale vliegmaatschappijen bij horen.  Dit zijn bijvoorbeeld: merican Airlines, British Airways, Cathay Pacific, China Airlines, Emirates, Hong Kong Airlines, Korean Air, LOT Polish Airlines, SIA, Vietnam Airlines, Southwest Airlines, JetBlue, Ukraine International Airlines, Air Asia, Cebu Pacific, Vietjet Air, Jetstar Pacific en nog meer.

Het bedrijf heeft de blockchaintechnologie achter BitAir al succesvol gebruikt in hun huidige betaalsysteem. Zij willen nu dé betaaloplossing voor de toerismesector worden.

BTCA en investeren in de ICO

De naam van de token is BTCA. Je kunt deze in de ICO-fase goedkoop kopen. De ICO loopt tot en met 15 november en je krijgt tot 20% bonus als je dat doet. Je kunt investeren met Bitcoin en Ethereum. Dit doe je door deze vanuit jouw wallet over te maken naar het adres bij de ICO.

Nieuwsgierig geworden? Ga direct naar de website van BitAir en bekijk hoe jij mee kan doen!

Krijg nu nog 45% bonus!

Stap voor stap investeren in BitAir:

Een kort stappenplan:

 1. Heb je al een wallet met BTC of ETH? Ga dan naar stap 4
 2. Maak een wallet aan voor BTC of ETH. Hoe dit moet kun je lezen in onze blog over de beste Bitcoin Wallets. Voor Ethereum raden wij Myetherwallet aan.
 3. Koop Bitcoin of Ethereum bij BTC Direct en laat deze naar je wallet sturen
 4. Ga naar de website van BitAir via deze link
 5. Voer jouw emailadres in en verzin in een goed wachtwoord en bevestig deze
 6. Klik op +Create Wallet
 7. Je krijgt een bevestigingsmail met daarin een link om te verifiëren
 8. Klik rechts op Deposit BTC of Deposit ETH
 9. Je krijgt nu een QR code die je eventueel kunt scannen met je wallet. Ook staat er een adres waar je de BTC of ETH naar over kunt maken.
 10. Voila! Je bent nu de trotse bezitter van BitAir!

Bekijk de officiële website van BitAir en lees je goed in

Krijg nu nog 45% bonus!

Disclaimer

Op deze pagina zijn sommige links affiliate links. Wij krijgen, als jij tot aankoop overgaat, een bescheiden vergoeding. Deze vergoeding wordt betaalt door BitAir zelf. Jij merkt hier niets van en krijgt ook niet minder BitAir Tokens. Je helpt hiermee wel deze website in de lucht te houden. Heel erg bedankt daarvoor. Deze pagina is overigens geen gesponsorde content, omdat wij daadwerkelijk zelf ook BitAir gekocht hebben. Dit hebben wij zelfs bij onze familie aangeraden. Mocht je interesse hebben om BTCA te kopen, maar je wilt ons niet steunen, dan kun je deze link gebruiken. No hard feelings!

Investeren in ICO’s is erg riskant en er is geen garantie dat je geld verdient. Investeer alleen geld dat je kunt missen. Dit doen wij ook.