Beste Lisk wallets: Een top 3 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Beste Lisk wallets: Een top 3

Lisk Hub wallet

Lisk is een platform waarom gedecentraliseerde applicaties in Javascript op gemaakt kunnen worden. Het doel van het project is om een eerlijk platform te bieden, waarop ontwikkelaars grotere beloningen krijgen voor hun werk. In het huidige landschap, waarin gecentraliseerde bedrijven, zoals Google met de Google Play en Apple met de App Store, de touwtjes stevig in handen hebben, probeert Lisk dat te verstoren. Wie wil investeren in Lisk met de afkorting LSK, moet wel een wallet hebben. Hieronder zie je een persoonlijke top 3 van Lisk wallets.

Lees ook: 

De beste Lisk wallets

Veel tokens en projecten die zich richten op smart contracts, zijn ERC-20 tokens. Lisk is een uitzondering. Zij hebben hun blockchain niet gebaseerd op Ethereum. Vandaar dat je voor deze crypto op zoek moet naar een wallet die speciaal voor Lisk is gemaakt. Hieronder zie je een top 3 voorzien van mijn eigen mening.

Ledger Nano S (Hardware wallet)

Meer informatie | Direct kopen

Een hardware wallet is mijn persoonlijke nummer één als het gaat om Lisk wallets. In een Ledger Nano kan je ook andere crypto opslaan. Vorig jaar september is ook de ondersteuning voor LSK toegevoegd. Het apparaat ziet er uit als een soort USB-flashstation. Het team voegt vaak nieuwe crypto toe, dus een grote kans dat jouw favoriete crypto er ook snel bij zit.

Lisk Hub

De Lisk Hub is een alles-in-één oplossing als het gaat om Lisk-tokens en Lisk-ID. Het is de best gewaardeerde wallet door mensen uit de community. Deze crypto-portemonnee heeft recent een nieuwe update gekregen en is zo nog gebruiksvriendelijker geworden.

Lisk Core

Naast de Hub wallet, die qua gebruiksvriendelijk eigenlijk op nummer 1 hoort te staan, is er ook de Lisk Core. Deze wallet is eigenlijk een volledige node. Dit betekent dat je wel de gehele blockchain moet downloaden voordat je wallet kan gebruiken. De core-wallet heeft nog veel functionaliteiten dan alleen een wallet. Dit is de beste optie voor ontwikkelaars die interactie zoeken met de Lisk-blockchain bij het maken van gedecentraliseerde applicaties.

Direct LSK kopen met iDEAL