Baas van de crypto-afdeling van Twitter neemt ontslag - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Baas van de crypto-afdeling van Twitter neemt ontslag

Twitter

Sinds Elon Musk de macht heeft gegrepen bij Twitter is het er, op zijn zachts gezegd, roerig te noemen. Het personeel moet erg wennen aan de manier van werken en de nieuwe regels. Als gevolg daarvan leveren veel medewerkers in alle en rangen en standen van het bedrijf hun contract in. Een belangrijke persoon in dit rijtje is Tess Rinearson. Dit was de baas van de crypto-afdeling van Twitter.

Rinearson kijkt met een positief gevoel terug

Het twitter-profiel van de oud-baas van de crypto-afdeling is inmiddels voor buitenstaanders gesloten. Vlak voor deze sluiting liet ze echter nog wat berichten achter zoals:

“Ik ben heel trots op wat we met het crypto-team bereikt hebben bij Twitter en ik ben verdrietig dat we de eindstreep niet hebben gehaald. Maar er zijn nog GENOEG briljante en intelligente mensen bij het bedrijf, die ik voor altijd zal steunen”

Een opvallende boodschap is er in haar “Twitter-bio” nog wel te ontdekken. Hier staat namelijk: “Klik niet op de knop @Twitter.” Hiermee doelt Rinearson waarschijnlijk naar de nieuwe eisen die Elon Musk stelt aan alle medewerkers die wel willen blijven bij het bedrijf. Iedereen die mee wil moet namelijk voor aankomende donderdag 24 november op “Ja” klikken in een toegestuurd formulier. Anders is het spullen pakken en wegwezen!

Twitter 2.0 komt eraan

Elon Musk is voornemens om Twitter 2.0 te bouwen. Dit platform moet kunnen dealen met de vele concurrentie die er op internet vandaag de dag te vinden is. Musk zegt hierover:

“Dit betekent dat we lange dagen moeten maken en heel intens moeten zijn. Alleen uitzonderlijke prestaties zullen met een voldoende beoordeeld worden”.

Rinearson werkte voordat ze bij Twitter kwam bij cryptobedrijven als Interstellar, Interchain en Chain. Tevens was ze in het verleden werkzaam bij Medium. Dit is een soort blogplatform dat werd opgericht door Twitter zelf als een soort advertentie-vrije versie van Twitter. Op haar ingediende ontslag bij Twitter wil het oud-hoofd van de crypto-afdeling van Twitter verder geen commentaar leveren. Het is de vraag hoeveel oud-collega’s van Rinearson gaan volgen en hoeveel Elon Musk er overhoudt om zijn Twitter 2.0 te gaan creëren!