Aurora (AOA): Razendsnelle contracten - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Aurora (AOA): Razendsnelle contracten

aurora

Aurora maakt een doorbraak in de blockchain-wereld door bepaalde consensusmechanismen toe te passen om razendsnelle contracten te creëren om verschillende sectoren met elkaar te koppelen.

Meer over de CPOS + BFT-consensusmechanismen

Met de CPOS + BFT-consensusmechanismen ontstaat er een manier om met razendsnelle contracten verschillende sectoren aan elkaar te koppelen. Dit mechanisme helpt de risico’s van forking te verkleinen. De sectoren die aan elkaar gekoppeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld: gaming, big data, kunstmatige intelligentie en internet of things (IoT).

De missie van Aurora

De missie van Aurora is het creëren van razendsnelle contracten en applicaties op de blockchain makkelijk kunnen laten maken. Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft het Aurora-team een aantal doelen opgesteld:

  • Blockchain integreren in andere industrieën
  • Het perfecte smart-contract ontwerpen
  • De transactiesnelheid een boost geven
  • Blockchain-problemen oplossen
  • Zorgen voor directe toepassingen

Plannen voor de toekomst

In december 2018 worden verschillende technologieën en services geperfectioneerd bij het realiseren van meer dan 100 applicaties en blockchain-samenwerkingsprojecten. Zo kijken ze naar de blockchain-upgradingtechnologie, clustergroeperingstechnologie en multi-chain parallelle services. Voor 2019 staat er ook weer een grote vernieuwing gepland. Zo wil AOA kijken naar een goede beveiliging tegen kwantum-aanvallen.

Het Aurora team

Het team van AOA bestaat uit drie mensen. Aqua Zhao is de oprichter en directeur van Aurora. Hij is afgestudeerd aan de Xidian University of Electronic Technology en hij heeft daar de bachelor computerwetenschappen en technologie voltooid. Hij werkt samen met Arthur Qiang en Bo Zhang. Naast dit hoofdteam zijn er ook verschillende community managers.

team aurora

Community managers

Naast het zogenaamde “hoofdteam” zijn er ook verschillende community managers. De community manager is verantwoordelijk voor het beheer van Aurora’s telegram-gemeenschap. Als manager ben je een brug tussen gebruikers en het Aurora-team en help je communityleden om hun problemen te onderzoeken en op te lossen. Ook voer je regelmatig campagnes en houd je evenementen om de gemeenschap te laten groeien en de betrokkenheid te vergroten. Verder verspreid je persberichten, officiële aankondigingen en social-media berichten in de gemeenschap.
Via de website kan je makkelijk solliciteren op deze functie.

community aurora