ArtByte kopen met iDEAL of via een exchange - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

ArtByte kopen met iDEAL of via een exchange

ArtByte kopen ABY iDEAL

Je kan de cryptocurrency Artbyte kopen op verschillende manieren. De meest snelle en praktische manier is om deze direct te kopen via iDEAL. Zo kun je ABY kopen vanaf je bankrekening met euro. Daarnaast kun je de munt ook verhandelen op een exchange. ArtByte is een cryptovaluta die zich focust op de creatieve community. Dit kunnen artiesten, schilders en dergelijke zijn. Ook kunnen het mensen zijn die video’s uploaden op videoplatformen zoals YouTube of streamers op Twitch. ArtByte wil graag in de toekomst een donatieplatform zijn voor de creatievelingen onder ons. In deze blog lees je alles over het kopen van deze cryptopvaluta. We begeleiden je stap voor stap door dit proces heen. Voor vragen kun je altijd een reactie achterlaten of een bericht sturen via ons contactformulier.


ArtByte wallet

Om te starten moet je beschikken over een ArtByte wallet. In deze digitale portemonnee sla je ABY (de afkorting van deze valuta) op. De makkelijkste en wellicht beste optie voor beginners is om een gratis Litebit wallet aan te maken. Deze krijg je gewoon bij het aanmaken van een Litebit account. Daarnaast zijn er meerdere opties en besturingssystemen waar een ArtByte wallet voor geschikt is. Deze kun je vinden op de officiële website via deze link.

ArtByte kopen iDEAL

Je kan de munt direct kopen bij Litebit (maak nu een gratis account). Het verifiëren is erg gemakkelijk bij dit bedrijf en je kan al snel aan de slag met cryptovaluta kopen. Ook kun je hier jouw Artbyte verkopen, mocht je het daar tijd voor vinden. Lees ons uitgebreide Litebit stappenplan voor meer informatie over deze optie. In het kort onderneem je de volgende stappen om ABY te kopen met euro’s:

  1. Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt of gebruik een Litebit wallet
  2. Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
  3. Kies bovenin de optie ABY
  4. Vul in hoeveel je je wilt kopen. Dit kan in EUR of ABY ingevuld worden.
  5. Vul je ontvangstadres in van jouw wallet
  6. Betaal met iDEAL
  7. Wacht af tot de valuta in jouw wallet verschijnt

Op een exchange

Deze munt kopen op een exchange vereist iets meer handelingen vergeleken met de vorige optie. Het is echter wel goed te doen, maar je moet er even wat tijd voor nemen. Je kan deze munt kopen bij onder andere Cryptopia (maak een gratis account of lees de Cryptopia uitleg) en Yobit (gratis account aanmaken). Beiden zijn vriendelijk voor beginners en hebben een makkelijke verificatiemethode. Een actueel overzicht van alle exchanges waarop je ArtByte kan verhandelen zie je via deze link. Je moet wel eerst Bitcoin of Litecoin naar een exchange versturen om deze optie te kunnen uitvoeren. Dit koop je goed bij de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.