Aragon kopen (ANT) – iDEAL en exchanges - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Aragon kopen (ANT) – iDEAL en exchanges

Aragon coin review

Sommige cryptovaluta zijn lastig om te kopen, anderen weer eenvoudig. Aragon valt onder de tweede categorie. In mijn Aragon (ANT) review kun je lezen dat ik best positief ben over dit project en de bijbehorende cryptocurrency. Op deze pagina behandel ik de manieren waar Aragon kopen mogelijk. ANT kopen kan op verschillende manieren. De drie meest voor de hand liggende opties heb ik uitgewerkt: Direct met iDEAL, op de exchange Bitfinex en omruilen tegenover een andere valuta.

Direct Aragon (ANT) kopen met iDEAL

Aragon kopen met iDEAL

Voor beginners is direct vanaf de eigen bankrekening Aragon kopen wellicht het beste. Je betaalt in sommige gevallen net iets meer transactiekosten, maar dat weegt niet op tegen de voordelen. Op deze manier koop je snel en eenvoudig deze cryptovaluta. De beste aanbieder van ANT op het moment is Bitvavo. Hier kan je deze cryptocurrency kopen, bewaren in een online ANT wallet, en verkopen. Lees ook mijn Bitvavo review over deze Nederlandstalige crypto-exchange eens door.

Stappenplan ANT kopen iDEAL

Het is vrij eenvoudig om een account aan te maken bij Bitvavo. Weet je niet hoe dit moet? Lees dan de blog Bitvavo account eerst. In het onderstaande stappenplan staat stap-voor-stap beschreven hoe je deze munt kan kopen.

  1. Ga naar Binance via deze link
  2. Maak een account aan of log in met jouw inloggegevens
  3. Stort euro’s in jouw account via de “storten” button. Je betaalt gewoon via iDEAL. Net alsof je een pakketje bij bol.com afrekent.
  4. Navigeer op de homepage van jouw account naar de munt Aragon (ANT)
  5. Vul in voor hoeveel euro of hoeveel ANT je wilt kopen
  6. Druk op bevestigen en de order zal binnen enkele seconden voltooid zijn
  7. Je bent nu in het bezit van Aragon (ANT) en kan deze bewaren in de wallet van Bitvavo of versturen naar een eigen wallet.

ANT kopen op een exchange

ANT kopen exchange

Er zijn op het moment van schrijven niet veel grote exchanges die deze cryptovaluta aanbieden. De meest bekende en betrouwbare is naar mijn mening Bitfinex. Hier heb ik een zeer uitgebreid stappenplan over geschreven. Je kan deze lezen in de blog met Bitfinex exchange stappenplan en uitleg. Je moet wel eerst een andere valuta hebben om ANT mee te kopen. De markten ETH/ANT en BTC/ANT liggen het meest voor de hand. Die kan je goed kopen bij de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Omwisselen via een online service

Changelly biedt het ruilen tussen ANT en honderden andere cryptovaluta aan. Je moet, net als bij de tweede optie, beschikken over een valuta waarmee je wilt ruilen. Ook hier heb ik een uitgebreid Changelly stappenplan over geschreven.

Changelly ANT kopen