Ankr crypto coin en het Ankr-netwerk review en mijn mening
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ankr crypto en het Ankr-netwerk review en mijn mening

Voorspellingsmarkten

Elke vrijdag schrijf ik een ‘crypto review’ over een project. De ene keer bepaal ik zelf waar ik over wil gaan schrijven. Een andere keer word ik door een bezoeker gewezen op een leuk crypto project. Vandaag schrijf ik – uit mezelf – over de crypto en het project Ankr. Dit project en de gelijknamige Ankr coin is namelijk in de afgelopen 24 uur (13 en 14 februari 2020) enorm gestegen. In 2019 kreeg het al de nodige aandacht. Ik bekijk in deze Ankr review in het kort wat het project inhoudt, wat je er mee kan doen, hoe je ANKR crypto coin kopen kan en geef aan het einde mijn mening.

Een video-introductie

Hieronder zie je een duidelijke introductie in het Engels. Daaronder kun je mijn uitleg lezen over dit project.

Wat is Ankr crypto en het Ankr-netwerk precies?

Het Ankr netwerk en de bijbehorende crypto werken als volgt: Het Ankr-netwerk is gemaakt om een blockchain-oplossing te bieden die gebruik maakt van de rekenkracht van randapparatuur en datacenters. Het is een gedistribueerde computerplatform waar consumenten en bedrijven tegen lage kosten toegang krijgen tot cloudresources. Het Ankr-token (ANKR) maakt grensoverschrijdende betalingen mogelijk om de gedeelde economie van gedistribueerde cloud computing te vergemakkelijken.

Simpel gezegd:

Simpel gezegd, Ankr is een op crypto-valuta gebaseerd cloud computing-platform dat als doel heeft bestaande inactieve rekenbronnen te gebruiken om het netwerk aan te sturen in plaats van dat nieuwe hardware moet worden geïnstalleerd. Het is een zeer milieuvriendelijke en slimme benadering voor het aanbieden van cloudservices.

Deze rekenkracht wordt geleverd door providers die datacenters onderbenut hebben, wat betekent dat ze Ankr kunnen gebruiken om geld te verdienen met deze inactieve bron.

Wat is cloud computing?

Cloud computing is de on-demand beschikbaarheid van computer systeembronnen, in het bijzonder data-opslag en rekenkracht , zonder direct actief beheer door de gebruiker. De term wordt meestal gebruikt om datacenters te beschrijven die voor veel gebruikers via internet beschikbaar zijn. Grote clouds, tegenwoordig zijn deze overheersend, hebben vaak functies verdeeld over meerdere locaties vanaf centrale servers . Als de verbinding met de gebruiker relatief dichtbij is, kan deze een Edge-server worden genoemd. Clouds kunnen beperkt zijn tot een enkele organisatie; enterprise clouds of beschikbaar zijn voor vele organisaties (openbare cloud).

Het aandeel van Cloud computing

Het marktaandeel van cloud computing wordt geschat op $320 miljard in 2022. Drie grote Amerikaanse bedrijven hebben hiervan veel markt in handen. Al die tijd profiteert het grootste deel van de wereld er niet van en heeft zelfs vaak geen toegang tot cloud computing. ANKR wil het speelveld gelijkmaken door de deeleconomie te benutten om een ​​cloud te bouwen die overal leeft en door iedereen over de hele wereld kan worden gebruikt.

Team van Ankr

Team Ankr

Het team achter dit project bestaat uit veel vaste leden en ze zijn zelfs nog op zoek naar meerdere medewerkers. Veel van de teamleden zijn afgestudeerd aan de Universiteit van Californië in Berkeley. Ze hebben een sterke achtergrond in engineering en technische disciplines, en sommige hebben beperkte marketingervaring, met enkelen die met succes andere bedrijven hebben opgericht en verkocht voordat ze bij Ankr kwamen werken. Er zijn ook verschillende partners en adviseurs voor het project die commerciële en ondernemersexpertise aan het project hebben geleverd. Een sterk team vormt de basis van een goed project en dit zit bij Ankr wel goed.

Ankr crypto kopen – beschikbaarheid coins

De Ankr crypto ICO werd gehouden in 2018 en haalde meer dan 18,7 miljoen dollar op binnen een week. Het grootste deel van dit bedrag kwam uit prive-investeringen. Je kan Ankr in Nederland gewoon met iDEAL kopen bij Coinmerce. Hier kan je snel een account aanmaken en verifiëren.

Bent je geïnteresseerd in het kopen of verkopen van Ankr (ANKR) crypto? Binnen enkele minuten heb je een wallet voor Ankr coin bij Coinmerce gemaakt. Bij Coinmerce kun je cryptocurrencies snel, veilig en betrouwbaar verhandelen via iDeal, Sofort en SEPA. Iedereen kan handelen in en beleggen in cryptocurrencies zoals ANKR bij Coinmerce!

Ankr crypto wallets

Het voordeel van ANKR crypto is, is dat deze opgeslagen kan worden in alle ERC-20 wallets. Daarnaast zijn er ook een aantal goede wallet-oplossingen beschikbaar die door het bedrijf zelf en/of de community zijn ontworpen.

Mijn mening over Ankr, crypto, het Ankr-network en ANKR-coin

Ankr is een – voor velen – vrij onbekend project, met veel potentie. Op belangrijke punten, waar ik altijd naar kijk tijdens mijn reviews, zoals: team, wallets, beschikbaarheid, idee en “is blockchain nodig voor dit project?”, scoort Ankr enorm hoog. Het team bestaat uit mensen uit verschillende windhoeken die allemaal zeer vaardig zijn en een bewezen achtergrond hebben. Het project is nog steeds zeer actief https://github.com/Ankr-network. Op sociale media en qua community moet het project het heel erg hebben van hun Telegram-marketing. Ik zie zelf veel voordelen in het product, dat vooralsnog voornamelijk voor bedrijven erg nuttig is. In de toekomst zie ik het ook als product voor de consument zelf. Een project om goed in de gaten te houden. De gelijknamige ANKR Coin is de moeite waard om in je Crypto portfolio op te nemen.