Amerikaanse klanten worden geblokkeerd op Binance.com - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Amerikaanse klanten worden geblokkeerd op Binance.com

Op deze plek stond een uitgelichte afbeelding van Marco Verch. Bekijk zijn werk hier

Binance, de grootste crypto-naar-crypto-uitwisseling per volume, heeft aangekondigd dat het niet langer Amerikaanse particuliere en zakelijke klanten zal bedienen op zijn belangrijkste platform, Binance.com.

In het kort

  • Binance heeft aangekondigd dat het in september geen particuliere en zakelijke klanten meer zal bedienen op Binance.com
  • Niet-geverifieerde Amerikaanse klanten zullen waarschijnlijk nog steeds in staat zijn om de beperkingen te omzeilen en op Binance.com te handelen met behulp van een VPN
  • Binance haalt momenteel ongeveer 15% van zijn verkeer van Amerikaanse klanten

Binance werkt gebruikersvoorwaarden bij

De bijgewerkte verklaring in de Gebruiksvoorwaarden van Binance luidt dat het bedrijf “geen diensten aan een Amerikaans persoon kan leveren.” Gebruikers die niet voldoen aan de Gebruiksvoorwaarden van Binance op 12 september zullen toegang blijven houden tot hun portefeuilles en gelden, maar kan niet langer handelen of storten op Binance.com.

In elke willekeurige maand is ongeveer 15% van het verkeer van Binance.com afkomstig van Amerikaanse klanten, die sinds begin 2018 zijn gehalveerd toen het cijfer ongeveer 30% bedroeg. Het biedt momenteel de handel in meer dan 150 verschillende cryptocurrencies.

Binance omzeilen via VPN

Niet-geverifieerde Amerikaanse klanten zullen waarschijnlijk nog steeds in staat zijn om de beperkingen te omzeilen en op Binance.com te handelen door een VPN te gebruiken. Binance maakt momenteel de opname van maximaal 2 BTC ($ 16.500) mogelijk zonder enige verificatie, hoewel het bijgewerkte beleid suggereerde dat “sommige gebruikers mogelijk bewijs moeten leveren waaruit blijkt dat hun accountregistraties consistent zijn met de Gebruiksvoorwaarden van Binance.” Degenen die de voorwaarden schenden van gebruik, kan het platform niet worden gebruikt.

Binance-gebruikers zullen ook op zoek zijn naar comfort in de aankondiging van gisteren dat het bedrijf een afzonderlijke fiat-naar-crypto- uitwisseling lanceert om de Amerikaanse markt te bedienen in volledige naleving van de regelgeving.

Verklaring van de CEO

Changpeng Zhao, CEO van Binance, bood een optimistische kijk op de verstoring op Twitter.

“Sommige pijnen op korte termijn kunnen noodzakelijk zijn voor aanwinsten op lange termijn. En we werken er altijd hard aan om van elke pijn op korte termijn een winst op de lange termijn te maken. “