Altcoin AGIX stijgt enorm dit jaar - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Altcoin AGIX stijgt enorm dit jaar

altcoin agix

AGIX, de op blockchain gebaseerde altcoin voor kunstmatige intelligentiediensten SingularityNET, is dit jaar al met 1.100 procent gestegen. Op 1 januari stond de altcoin op 0,04 dollar, momenteel is dat 0,48 dollar. Een enorme stijging in een korte periode.

In een week tijd steeg de munt met zestien procent. Op hetzelfde moment daalde de koers van de Bitcoin van 23.500 dollar naar 22.491 dollar. De krantenkoppen over de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie domineert in elke krant. De altcoin heeft daar zijn prestaties ook zeker aan te danken.

Elon Musk wil nieuw laboratorium

Door de goede prestaties van AGIX heeft Elon Musk, miljardair en technologiemagnaat, contact opgenomen met de AI-onderzoekers. Het schijnt dat Musk een laboratorium wil oprichten. Hij wil een nieuw project starten om een soortgelijke chatbot ChatGPT te creëren. 

Daarnaast speelt er heel wat in de wereld van AI. Er wordt veel doorontwikkeld op deze markt. Crypto-project SingularityNET heeft dit jaar bijvoorbeeld al een enorme update gehad. Microsoft, Elon Musk en ChatGPT daarentegen willen graag de markt van AI veroveren.

Verder wordt er een ecosysteem van projecten gebouwd die de groei en het tokengebruik gaat stimuleren op het gebied van gedecentraliseerde financiën (DeFi), robotica, biotech, gaming, media en AI op ondernemingsniveau.