Aelf kopen: ELF kopen uitleg - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Aelf kopen: ELF kopen uitleg

Aelf kopen

De cryptocurrency Aelf, met de afkorting ELF, kun je snel een eenvoudig kopen. Er zijn meerdere manieren om te investeren in deze cryptovaluta en het project er achter. Zo kun je bijvoorbeeld direct met iDEAL kopen of Aelf aanschaffen op een exchange. Hieronder lees je alle manieren om deze crypto te kopen. Ook lees je welke optie het beste geschikt is voor beginners en welke optie het beste is voor de meer ervaren crypto trader. Ik begin met een korte uitleg over het project zelf.

Direct ELF kopen met iDEAL

Wat is Aelf?

Aelf is een gedecentraliseerd Cloud Computing Blockchain-netwerk. Het is een volledig aanpasbaar besturingssysteem (OS) dat zich specifiek richt op blockchains. Het team streeft ernaar dat dit het Linux-systeem wordt van de blockchain community. Hieronder kun je een video-uitleg bekijken van dit project.

Aelf kopen iDEAL

Aelf kopen ideal

De snelste manier en best geschikt voor beginners én gevorderden

Veel mensen verwachten het niet, maar je kan Aelf kopen met iDEAL. Deze populaire betaalmethode is voor veel mensen vertrouwd. Zo koop je direct ELF vanaf je eigen bankrekening. Onze favoriete crypto broker, die binnenkort een eigen grote exchange opent, is Binance. In het onderstaande stappenplan lees je hoe je bij deze aanbieder snel en eenvoudig deze crypto kan kopen.

ELF kopen met iDEAL stappenplan

 1. Bezoek de website van Binance, je kan deze link gebruiken.
 2. Maak een account of log direct in
 3. Stort euro’s met de betaalmethode iDEAL (directe overboeking) of overboeking per bank (langer wachten)
 4. Zoek nu naar de markt Aelf (ELF). Alles staat op alfabetische volgorde weergeven. Deze crypto staat dus vaak gewoon bovenaan.
 5. Vul het aantal in dat je wenst. Dit kan je invullen in zowel euro als ELF
 6. Bevestig de order en wacht een paar tellen.
 7. Gefeliciteerd. Je hebt nu ELF gekocht!

Op en exchange kopen

Niet de meest eenvoudige manier, wel de goedkoopste

Voor de absolute crypto beginner is deze optie vaak nog iets te lastig, maar uiteindelijk loont het wel om dit uit te zoeken. Je betaalt namelijk minder transactiekosten op deze manier. Via deze link kun je alle markten bekijken waarop je ELF kan kopen. Mijn favoriet is Binance, een van de grootste exchanges in de wereld van cryptocurrency. Bekijk hieronder een stappenplan.

Binance stappenplan

 1. Ga naar Binance via deze link
 2. Maak account aan of log in
 3. Stort Bitcoin, Ethereum of een andere valuta waarmee je wilt handelen. Bezit je dit niet? Dan kan je dit goed via het bovenstaande stappenplan kopen.
 4. Ga naar het exchange tabblad en zoek naar de markt ELF/BTC of ELF/ETH. Dit is afhankelijk van de valuta die je hebt gestort.
 5. Vul een market order in voor het aantal dat je wilt kopen
 6. Wacht tot deze order is gevuld.
 7. Bewaar de valuta in de online wallet van Binance of stuur het naar een eigen offline wallet (veiliger).