Adverteren

Adverteren op Bitcoinsaltcoins Nederland? Dat kan tegen competitieve prijzen met snelle levering en hoge kwaliteit. Al meer dan 37 bedrijven, coins, ICO’s en andere mensen die actief zijn in de wereld van blockchain en cryptocurrency gingen je al voor. Bekijk hieronder onze statistieken en tarieven.

Statistieken Bitcoinsaltcoins.nl

Unieke bezoekers

 • Mobiel
 • Dekstop
 • Anders/niet gedefinieerd

18.000+ unieke bezoekers per maand

Gemiddeld weten meer dan 600 unieke bezoekers ons dagelijks te vinden. Dit is in de normale maanden. In periodes waarin crypto veel in het nieuws is, ontvangen wij dagelijks meer dan 3000 bezoekers. Mensen weten Bitcoinsaltcoins.nl te vinden dankzij onze dagelijkse updates, terugkerende thema’s, zoals Mijn ouders kopen crypto, Stijgers en dalers en Coin reviews, en onze uitgebreide kennisbank.

Percentage terugkerende bezoekers

Elke maand weer weten wij onze eerdere bezoekers terug te lokken naar de website. Daarnaast weten we steeds weer een nieuwe markt aan te boren. Een percentage waar wij behoorlijk trots op zijn. Op zowel de nieuwe als terugkerende bezoekers.

Terugkerende bezoekers

 • Nieuwe bezoekers
 • Terugkerende bezoekers

Landen

 • Nederland
 • België
 • Verenigde Staten
 • Spanje
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Overig/niet opgegeven

Landen

De meeste bezoekers komen – logischerwijs – uit het mooie Nederland. Daarnaast weten ook bezoekers uit België ons steeds beter te vinden. Dit percentage is ten opzichte van 2017 met meer dan 40% gestegen. Ook ontvangen wij bezoekers uit landen zoals Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Prijzen en voorbeelden

Eerlijke review

Wij schrijven een eerlijke review over jouw project. Dit kan een cryptocurrency project, ICO of blockchainbedrijf zijn. De review is minstens 1000 woorden en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Bekijk een voorbeeld van een gesponsorde review. Heb jij vertrouwen in je eigen product en durf je het aan om een eerlijke review door ons te laten schrijven? Bestel deze dan direct. Snelle levering binnen 3 werkdagen.

Kosten: €220,- (review blijft voor altijd staan)

Bestellen via het contactformulier

Review

Content link

Linkbuilding en SEO zijn erg belangrijk voor de vindbaarheid van een crypto-website, exchange, ICO of blockchainproject. Wij kunnen een in-content link plaatsen in bestaande content. Wij kunnen een bestaand artikel of pagina uitkiezen, maar deze kan je ook zelf kiezen. Een voorbeeld van Exchange.blue, die deze vorm heeft gekozen om de exchange te promoten.

Kosten: €50,- per jaar

Bestellen via het contactformulier

Informatie-artikel

Reviews worden meer gelezen dan normale artikelen. Iets om mee te wegen in de beslissing! Het is ook mogelijk om een normaal artikel door ons te laten schrijven. Dit artikel is minstens 350 woorden lang en bevat alleen maar feiten. Bekijk een voorbeeld van een adverteerder die dit pakket heeft afgenomen. Belangrijk: we plaatsen dus alleen de feiten en laten onze eigen mening buiten beschouwing.

Kosten: €125,- (artikel blijft voor altijd staan)

Bestellen via het contactformulier

Informatie artikel adverteren

Sidebar

Advertentie in de sidebar

Wil je echt dat jouw project vol in de aandacht komt te staan? Neem dan een advertentie in de sidebar af. Deze wordt weergeven op de homepage, alle pagina’s (die een sidebar hebben, 95%) en blogartikelen. Je kan hier een afbeelding met een afmeting van 300×300 px kwijt (of een formaat in overleg). Ook een button en/of tekstlink mogelijk. Voorbeeld kun je in de afbeelding bekijken.

Kosten: €1000,- per jaar of €150 per maand

Bestellen via het contactformulier

Contact en voorwaarden

Contact

Neem via het contactformulier contact met ons op. Vertel wat voor advertentievorm je wenst en wat jouw project is. Ook voor overige aanvragen kun je het formulier invullen. Wij streven er naar om binnen 48 uur te reageren.

Adverteren kan bij ons op meerdere manieren. Een aantal aandachtspunten:

 • Prijzen staan weergeven in euro, maar kunnen ook in cryptocurrency worden betaald.
 • Meerdere pakketten afnemen kan tegen hoge kortingen.
 • Wens je iets anders? Dit kunnen wij in overleg bespreken.
 • Wij houden het recht om websites af te wijzen, zonder opgave van reden.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan