Aanbod Bitvavo blijft groeien. Nu 46 digitale valuta te koop - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Aanbod Bitvavo blijft groeien. Nu 46 digitale valuta te koop

Bitvavo is onze favoriete cryptocurrency broker van dit moment. Het bedrijf begon met een beperkt aanbod cryptocurrencies, maar is sinds het begin bezig met uitbreiden. Op het moment van schrijven is het aanbod weer verhoogt naar maar liefst 46 digitale valuta. In deze blog bekijken we welke cryptovaluta er de afgelopen tijd zijn bijgekomen. Ook lees je welke, van de nieuwe Bitvavo cryptocurrency, onze favoriet zijn en waarom.

Update: Begin 2019 lanceert het bedrijf de eigen Bitvavo exchange. Hier kun je alle onderstaande 46 valuta kopen tegen 0,00% – 0,25% handelskosten. Hiermee zijn ze de goedkoopste Nederlandse crypto broker.

Ga direct naar Bitvavo en maak een gratis account aan!

Bitvavo in het kort

Bitvavo is een bedrijf waar je cryptocurrencies kan kopen, bewaren en verkopen. Zij zijn een van de snelste cryptocurrency brokers die wij kennen. Transacties worden direct uitgevoerd en je hoeft dus niet lang te wachten op jouw valuta. Opnemen, storten en versturen van diverse valuta is mogelijk met een paar klikken. Het aanbod van Bitvavo is gestegen naar 46 munten. Wij hebben een uitgebreide Bitvavo review en ervaring geschreven.

Nieuwe munten in het aanbod

In mei 2018 schreven wij al over het toevoegen van 23 nieuwe valuta bij Bitvavo. Sinds die tijd zijn er weer talloze valuta toegevoegd. De volgende munten zijn toegevoegd of hebben een uitgebreidere ondersteuning gekregen binnen het Bitvavo platform.

Onze favoriete munten uit deze lijst

Veel van de bovenstaande munten vinden wij erg interessant. Digitale valuta zoals Vertcoin, Stratis, Waves en GAS springen er – wat ons betreft – wel tussenuit. In het kort de uitleg van deze nieuwe Bitvavo munten.

Ga direct naar Bitvavo en maak een gratis account aan!

Vertcoin

Vertcoin, met de afkorting VTC, probeert zoveel mogelijk trouw te blijven aan het originele idee van cryptocurrency. Het wordt ook wel de “People’s coin” genoemd – de munt van de mensen.

Stratis

Stratis is een “Blockchain as a Service (BaaS) platform. Het is gemaakt om oplossingen te bieden aan de financiële sector. Zij kunnen zo gemakkelijk de blockchaintechnologie gebruiken.

Waves

Waves is een decentraal peer-to-peer netwerk dat is gebouwd op de blockchain. Op dit platform kun je onder andere je eigen cryptocurrency maken. Ook is het mogelijk om decentraal te handelen en crowdfunding op te starten.

GAS

Gebruikers en houders van de cryptovaluta NEO krijgen automatisch GAS uitgekeerd. Als je in een Bitvavo wallet NEO hebt, krijg je elke maand jouw deel GAS dividend gestort. Wij hebben hier een uitgebreide blog over geschreven.