7 populairste crypto op de Bitvavo exchange - 14 oktober 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

7 populairste crypto op de Bitvavo exchange – 14 oktober 2019

Bitvavo coinmarketcap head

Bitvavo is een grote Nederlandse exchange waarop je kan handelen tegen zeer lage kosten. De exchange staat sinds enkele maanden zelfs op Coinmarketcap. Hier kan je het dagelijks volume bekijken. We hebben het volume een tijd in de gaten gehouden. Er zijn zeven crypto die erg populair zijn op deze exchange. Dit zijn toevallig ook allemaal crypto waar wij veel over hebben geschreven en waar we enthousiast over zijn. Natuurlijk staat Bitcoin (BTC) op nummer 1. Lees en bekijk de overige populaire crypto op Bitvavo en bekijk het volume van de afgelopen 24 uur.

Bitvavo coinmarketcap

Bitcoin (BTC)

Volume afgelopen 24 uur: €403.190 | Handel zelf in Bitcoin bij Bitvavo

De afgelopen 24 uur is er voor meer dan 4 ton aan Bitcoin verhandeld. Hiermee is het de populairste munt van de afgelopen 24 uur op het platform. Dit is geen vreemd iets, aangezien dit nog steeds de crypto is met de meeste hype en media-aandacht.

Chainlink (LINK)

Volume afgelopen 24 uur: €153.465 | Handel zelf met BTC bij Bitvavo

Chainlink is een van de grootste beloftes in de wereld van crypto. Geen wonder dat er zoveel beweging is op de Bitvavo exchange. Chainlink (LINK) is een gedecentraliseerde Oracle-service die slimme contracten verbindt met gegevens uit de echte wereld. Aangezien blockchains geen toegang hebben tot gegevens buiten hun netwerk, zijn orakels nodig om te functioneren als datafeeds in slimme contracten.

Ripple (XRP)

Volume afgelopen 24 uur: €140.872 | Handel zelf met XRP bij Bitvavo

Ripple is een vrij controversiële cryptocurrency en blockchainproject. Sommige mensen beweren dat het eigenlijk niets te maken heeft met blockchain, omdat het totaal geen decentraal project is. Desondanks weet het bedrijf veel nieuwe partners uit de ‘traditionele’ wereld te verbinden aan Ripple. Hiermee maken zij op een laagdrempelige manier kennis met het platform. Ripple kun je zelf eenvoudig kopen, verkopen en zelfs bewaren op het Bitvavo platform.

0x (ZRX)

Volume afgelopen 24 uur: €69.360 | Handel zelf met ZRX bij Bitvavo

0x (ZRX) is een protocol zonder toestemming dat de infrastructuur biedt voor het maken van gedecentraliseerde uitwisselingen op de Ethereum-blockchain. Het project maakt gebruik van off-chain transactierelaisers en op Ethereum gebaseerde slimme contracten om een ​​open orderboek en gedecentraliseerde uitwisseling te bieden. Het ZRX-token fungeert als betaling aan relayers door de gebruikers van het protocol en een governance-token voor protocolupgrades. De afgelopen 24 uur is er voor bijna 70.000 euro aan verhandeld op de Nederlandse Bitvavo exchange.

Ethereum (ETH)

Volume afgelopen 24 uur: €61.089 | Handel zelf met ETH bij Bitvavo

Ethereum is nog steeds de nummer 2 in de wereld van cryptocurrencies. Eerder hebben wij onze Ethereum voorspellingen voor de toekomst al gedaan. Op Bitvavo is ETH de afgelopen 24 uur alles behalve de nummer twee qua volume. Toch blijft het een zeer populaire valuta, ook omdat er al diverse toepassingen zijn ontwikkelt waarbij ETH gebruikt wordt.

Basic Attention Token (BAT)

Volume afgelopen 24 uur: €24.997 | Handel zelf met Bitcoin bij Bitvavo

Onder leiding van Brendan Eich (maker van JavaScript en mede-oprichter van Mozilla), is het project Basic Attention Token (BAT) een open-source, gedecentraliseerd platform voor ad-exchange gebouwd op het Ethereum-platform. Het project beoogt fraude en ondoorzichtigheid in digitale reclame aan te pakken.

Het token is bedoeld om de aandacht van gebruikers binnen het platform correct te prijzen. Adverteerders betalen BAT aan website-uitgevers ter attentie van gebruikers. Het BAT-ecosysteem omvat Brave, een open-source, op privacy gerichte browser die is ontworpen om trackers en malware te blokkeren. Het maakt gebruik van blockchain-technologie om anoniem de aandacht van gebruikers veilig te volgen en uitgevers dienovereenkomstig te belonen.

Bitcoin SV (BSV)

Volume afgelopen 24 uur: €18.269 | Handel zelf met Bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin SV is een controversiële cryptovaluta. Bitcoin SV staat voor Satoshi Vision. Edwin heeft hier een zeer uitgebreide review over geschreven. BSV komt voort uit Bitcoin Cash en is een harde vork (door de gemeenschap geactiveerde update van het protocol of de code) die is vastgesteld als BCH nadat de netwerkupgrade gepland voor 15 november 2018 resulteerde in een hash-oorlog die de ketens zou splitsen. Volgens hun website wordt het Bitcoin SV-project voornamelijk ondersteund door CoinGeek Mining met ontwikkelingswerk door nChain. Sinds Bitvavo deze crypto heeft toegevoegd aan het platform is het een populair product.