7 grote blockchain adviesbureaus - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

7 grote blockchain adviesbureaus

Cryptocurrencies en voornamelijk de achterliggende techniek blockchain zijn uitermate populair aan het worden. In het hart van de hippe technologie hoofdstad Silicon Valley is dit een soort van buzzwoord geworden. Op deze manier worden miljoenen handelaren wereldwijd geïnspireerd om iets te gaan doen aan deze techniek. De kennis bij bedrijven is niet altijd in huis. Er wordt vaak gekeken naar een adviesbureau of blockchain consultancy. Ik heb de 7 grootste bedrijven bekeken. Deze staan in willekeurige volgorde weergeven.


Blockchain Mind

Blockchain mind

Blockchain Mind is een bedrijf dat gevestigd is in de plaats Ontario in Canada. Het bedrijf onderzoekt vanuit het oogpunt van bedrijfsproductie hoe blockchain en blockchaintechnologie kan helpen bij een efficiëntere uitvoering van zulke processen. Zij geven advies aan bedrijven hoe zij oudere processen kunnen vervangen door de nieuwste technieken op het gebied van blockchain. Ook helpen zij klanten aan op maat gemaakte applicaties en geeft het advies over handelen in cryptocurrency in het algemeen.

BelfricsBT

BelfricsBT

Dit bedrijf is gevestigd in Maleisië en biedt blockchainoplossingen voor bedrijven actief in logistiek en productie. Naast strategische inzichten heeft BelfricsBT ook ervaring met het lanceren van ICO’s. Hierdoor kunnen zij ook advies geven aan bedrijven die nieuw op deze markt binnen komen.

Blockchain Center

Blockchain Centre

Het Australische bedrijf Blockchain Center is een educatief centrum. Bedrijven kunnen er terecht om meer te leren over blockchaintechnologie en innovaties op dat gebied. Ook hebben zij veel kennis in huis over cryptocurrencies, maar houden zij zich ook bezig met de talloze andere toepassingen van deze bijzondere techniek.

Crypto4All

Crypto4all

Het Franse bedrijf helpt klanten bij het initiëren van het aanbieden van munten en bij het opzetten en onderhouden van transacties op de blockchain. Daarnaast heeft het veel expertise in huis over financiële analyses, bedrijfsontwikkeling en algemene technologische ontwikkelingen.

CryptoConsultant

Crypto consultant

Dit bedrijf is net als de eerstgenoemde gevestigd in Ontario, Canada. De naam van het bedrijf zegt het al; het is een Cryptocurrency Consultant. Dit bedrijf richt zich niet enkel op Bitcoin, maar ook op de honderden altcoins. De inzichten van CryptoConsultant worden veel gebruikt door grote bedrijven die advies nodig hebben op het gebied van zowel crypto als blockchain.

Skcript

Skcript

Het hoofdkantoor van dit bedrijf staat in Chennai, India. Zij ontwikkelen voor klanten blockchaintoepassingen op maat en decentrale applicaties. Als een van de weinige adviesbureaus helpen zij bedrijven van het begin tot eind. Zij worden gezien als de meest vooraanstaande experts op het gebied van hyperledger concepten.

Chainsmiths

Chainsmiths

Dit is een van de grootste bedrijven op het gebied van blockchain adviesbureaus. Zij hebben kantoren in Dublin Portugal. De specialisatie ligt bij het ontwerpen in implementeren van blockchainarchitectuur. Ook bieden zij educatieve trainingen en cursussen over blockchaintechnologie. Zij helpen beginnende bedrijven, maar bedrijven die al langer actief zijn in deze wereld.