7 dingen die je moet weten over het opschorten van OKEx opnames. - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

7 dingen die je moet weten over het opschorten van OKEx opnames.

OKEx geen opnames withdrawl oktober 2020

De grote crypto exchange OKEx heeft de opnames van alle activa op het platform per direct opgeschort. Een van de belangrijke personen die een private key in handen heeft van de exchange werkt namelijk momenteel samen met een openbaar beveiligingsbureau. De uitgaande opnames van klanten kunnen daarom niet worden bevestigd, waardoor deze niet uitgekeerd kunnen worden. OKEx gaat de opnames wel weer hervatten zodra dit weer mogelijk is. Wat moet je weten over deze opschorting?

OKEx opnames opgeschort: dit moet je weten

Een aantal punten op een rij:

  1. OKEx heeft alle opnames van cryptocurrency voor onbepaalde tijd opgeschort
  2. Het bedrijf verzekert dat andere functies van het platform nog gewoon normaal en stabiel werken. De veiligheid van het platform is niet in gevaar
  3. Uren vóór de aankondiging werden aanzienlijke opnames van ether , tron en bitcoin voltooid vanaf bekende OKEx-aangesloten adressen
  4. Naast het persbericht heeft OKEx geen commentaar gegeven aan nieuwsoutlets wereldwijd
  5. Wel heeft hij op Twitter een bericht geplaatst over het opschorten van withdrawls. (zie onder deze opsomming)
  6. De exchange heeft in de afgelopen 24 uur het op een na grootste handelsvolume van cryptocurrency-derivaten
  7. Bitcoin (BTC) is met bijna 3% gedaald als reactie op het nieuws, terwijl OKEx’s native token OKB met 15% is gecrasht.

Het bericht van OKEx

In een persbericht (BRON) verklaard het bedrijf – vrij vertaald – het volgende:

Geachte klanten,

Een van onze private key-houders werkt momenteel samen met een bureau voor openbare veiligheid aan onderzoeken waar dat nodig is. We hebben geen contact meer met de betrokken private sleutelhouder. Als zodanig kon de bijbehorende autorisatie niet worden voltooid. Overeenkomstig 8.1 Servicewijziging en onderbreking van de Servicevoorwaarden, kan OKEx de Service wijzigen en / of de service ook op elk moment met of zonder voorafgaande kennisgeving onderbreken, opschorten of beëindigen. Om in het beste belang van klanten te handelen en een uitzonderlijke langdurige klantenservice te leveren, hebben we besloten om opnames van digitale activa / cryptocurrencies op te schorten vanaf [16 oktober 2020 om 11:00 uur (Hongkongse tijd)].  We verzekeren u dat de andere functies van OKEx normaal en stabiel blijven en dat de veiligheid van uw activa bij OKEx niet wordt aangetast.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat wordt veroorzaakt door de opschorting van digitale activa / opnames van cryptocurrencies. We zullen tijdig een openbare aankondiging doen over elke belangrijke ontwikkeling van de zaak. We zullen de opnames van digitale activa / cryptocurrencies onmiddellijk hervatten zodra de betrokken houder van de privésleutel de transactie kan autoriseren. We waarderen en waarderen uw voortdurende steun en vertrouwen en zullen doorgaan met het leveren van eersteklas producten, diensten en technische ondersteuning aan onze klanten.

Hoogachtend,

OKEx
16 okt.2020