6 airdrops voor eind 2018 (Q4) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

6 airdrops voor eind 2018 (Q4)

Airdrops zijn een manier voor bedrijven om (nieuwe) coins aan de man te brengen. Gebruikers hoeven er vaak niet veel voor terug te doen. De eisen zijn erg laag. Hieronder zie je zes airdrops die eind 2018, in het vierde kwartaal, plaatsvinden. Meedoen is vrij gemakkelijk en het is bijna zonde als je het niet doet. De digitale valuta en tokens staan in willekeurige volgorde.Rewards

Het project Rewards heeft in het verleden vaker een airdrop gehouden. Dit is de tweede, in een lange reeks die waarschijnlijk nog gaan komen. Het project is een soort loyaliteitsprogramma op de blockchain. Mensen kunnen punten sparen en deze uitgeven op de Rewards marktplaats. Wie meedoet met de Rewards airdrop kan omgerekend 10 euro aan gratis tokens krijgen.

Aerum airdrop

Het Aerum project is gemaakt op de blockchain van Ethereum. De focus ligt volledig op schaalbaarheid. Zij willen een schaalbare infrastructuur bouwen voor betalingen op de blockchain. Wie een paar kleine stappen wil ondernemen, kan 16 euro aan tokens krijgen.

Rubiix

Dit is ook niet de eerste en laatste keer dat Rubiix een airdrop houdt. Het project heeft een focus op een eerlijke verdeling van advertentie inkomsten. Het werkt middels het bekende smart contracts systeem. Wie meedoet met de airdrop kan 10 dollar aan tokens krijgen. Het project lijkt ook hun mobiele applicatie al klaar te hebben. Een project om in de gaten te houden!

HYDRO

Het HYRDO-project wil de volgende generatie transportlaagprotocol ontwikkelen. Deze is bedoelt voor gedecentraliseerde exchanges. Uitwisselingen vinden plaats middels het Federated Liquidity Pool idee. Het team achter dit project is medeverantwoordelijk voor DDEX. Via meerdere airdrops kunnen gebruikers tokens krijgen. Het aantal verschilt per dag.

SureRemit

SureRemit is gemaakt voor immigranten en mensen zonder bankrekening. Zij kunnen digitale winkelvouchers krijgen en uitgeven. Zo kunnen zij bijvoorbeeld energierekeningen, mobiele abonnementen en beltegoed kopen, zonder een bankrekening aan te raken. Airdrop gebruikers krijgen 5 dollar aan tokens, zodra zij de Tier 2 verificatie hebben voltooid.