Home Bitcoin 4 veelbelovende cryptocurrencies die die je met iDEAL kan kopen

4 veelbelovende cryptocurrencies die die je met iDEAL kan kopen

6429
0
DELEN
Litebit iDEAL

Wij krijgen regelmatig de vraag in onze inbox over wat wij de meest veelbelovende cryptocurrency van dit moment vinden. Deze vraag is erg lastig te beantwoorden. Als je deze vraagt stelt op een forum of binnen een Facebookgroep, krijg je binnen de kortste keren een lijst met cryptovaluta. De een zegt dat je moet investeren in XVG, de andere zegt dat NEO de toekomst is. En weer een verdwaald persoon zweert bij NLG. Wat is onze mening?

Wij kopen onze munten vaak voor midden of lange termijn en doen niet tot nauwelijks aan day-trading. Een midden-termijn cryptocurrency is voor ons tussen de 3 maanden en 8 maanden, maar gemiddeld wel een half jaar. Lange termijn is alles na 8 maanden, maar gemiddeld een jaar tot 2 jaar. De volgende munten kun je snel en simpel bij Litebit (gratis account) met iDEAL kopen. Ideaal voor de beginners dus. De onderstaande crypto’s staan in willekeurige volgorde. Je kan deze lijst zien als cryptocurrency tips voor de maanden november en december 2017. 

PIVX

PIVX (PIVX)

Wat: PIVX is een decentrale munt met de focus op privacy. Ingericht voor alledaags gebruik.
Waarom: In de running voor Binance exchange (bron), BIP38 Encryptie (decyrptie van privésleutels), SwiftTX transacties (supersnel), zerocoin protocol
Huidige koers:
$3.16
Vasthouden: Middel tot lange termijn
Kopen met iDEAL: Via deze link

StratisStratis (STRAT)

Wat: Stratis is een blockchain-as-a-service (BaaS) platform. Het is een ontwikkelingsplatform voor bedrijven en organisaties.
Waarom: Goede roadmap met veel interessante dingen op komst (zie afbeelding 1)
Huidige koers: $3,09
Vasthouden: Lange termijn
Kopen met iDEAL: Via deze link

Roadmap Stratis Litebit iDEAL kopen
Afbeelding 1

VergeVerge (XVG)

Wat: Verge is een veilige en anonieme digitale munteenheid, gebouwd met een focus op privacy.
Waarom: Leuke dingen op komst: I2P Android Portemonnees, RSK slimme contracten en Wraith Protocol (7 november 2017)
Huidige koers: $0.009350
Vasthouden: Middellange termijn
Kopen met iDEAL: Via deze link

Vertcoin

Vertcoin (VTC)

Wat: Vertcoin is een decentrale digitale currency dat trouw blijft aan het originele idee. Het is een munt voor de mensen. Ook wel The People’s coin genoemd.
Waarom: Lage maximale supply (84 miljoen). Op komst: Lightning network (directe transacties), stealth addresses (meer privacy) en Atomic Cross-chain (currency wisselen op de blockchain)
Huidige koers: $3.80
Vasthouden: Middellang tot Lange termijn
Kopen met iDEAL: Via deze link

Bonus: veelbelovende ICO

Als bonus bij de bovenstaande vier munten geven wij de tip: Crypterium (hoge bonus via deze link). Zij willen een cryptobank worden voor iedereen. Lees onze pagina over Crypterium en CRPT Tokens eens.

Crypterium token

Hoe kopen met iDEAL?

Alles wat je wilt weten over het kopen van de bovenstaande munten kun je lezen op deze pagina. Je leest hier een stappenplan over het kopen en verkopen met iDEAL.

En natuurlijk de klassieke drie

Wij investeren een deel van ons geld in de munten met iets meer risico. De cryptocurrencies Bitcoin, Litecoin en Ethereum zien wij als iets meer veiligere investeringen. Die houden wij al een tijdje vast én dat blijven wij ook doen voor de komende jaren.

Korte disclaimer: Dit zijn de munten waar wij van denken dat ze in de toekomst kunnen gaan stijgen. Investeren is geheel op eigen risico! Natuurlijk missen er een aantal munten, maar deze vielen af omdat je ze niet met iDEAL kan kopen.

DELEN
Vorig artikelBitcoin Cash kopen: iDEAL, Changelly of exchange?
Volgend artikelManieren om DASH te kopen

BitcoinsAltcoins.nl is een website gericht op alles wat te maken heeft met cryptocurrency. Wij richten ons niet alleen op Bitcoin, maar ook op de honderden altcoins. Al jaren zijn wij groot fan van cryptogeld en wij investeren ook al sinds 2011 in deze revolutionaire valuta. Wij geloven dat het de toekomst is. Jij ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here