Home Cryptocurrency kopen 2GIVE: De crypto voor het ondersteunen van jouw goede doelen

2GIVE: De crypto voor het ondersteunen van jouw goede doelen

DELEN
2GIVE

2GIVE is de crypto die het makkelijk maakt om jouw favoriete goede doelen te kunnen ondersteunen. De crypto is een van de eerste op cryptocurrency-gebaseerde platforms voor het ondersteunen van goede doelen. Gebruikers van de cryptovaluta die doneren aan een goed doel verdienen hier beloningen voor.

Koop 2Give met iDEAL

Ondersteuning van goede doelen

2Give ondersteunt goede doelen. Dit doen ze door donateurs te belonen. Heeft iemand met deze munt een donatie gedaan? Dan krijgt hij een beloning of “repay” met 2Give-tokens. Voor dit beloningssysteem wordt gebruik gemaakt van een proof-of-stake en een proof-of-giving technologie. Proof-of-giving is een indirect donatie-mechanisme. Dit mechanisme maakt het voor gebruikers mogelijk om automatisch een bepaald percentage van hun 2Give-coins te doneren aan één of meerdere goede doelen.

Over het 2Give Coin platform

2Give Coin is een open source platform. Het platform gebruikt een combinatie van staking, een gedistribueerd versleutelingsysteem en een beloningsysteem voor het minen. Wanneer gebruikers minen en daarbij gebruik maken van de computerkracht van hun desktop, krijgen ze transactiekosten als beloning. Ook kunnen gebruikers 5% rente krijgen op hun 2Give-bezit. Als gebruikers doneren aan een liefdadigheidsinstelling, is er geen sprake van een vergoeding aan een betaling verwerkingsbedrijf. Ook wordt er geen persoonlijke en financiële informatie bekend gemaakt.

Ondersteuning van de Strenght in Numbers Foundation

De cryptovaluta wordt ondersteund door de Strenght in Numbers Foundation, dit is een digitale vertrouwensrelatie zonder winstoogmerk. Het netwerk wordt beveiligd door een gedeeld beloningssysteem.

Recente ontwikkelingen

De eerste keten van 2Give, ook wel GiveCoin versie 1.0 genoemd, werd ontwikkeld als een X11 hash-suite cryptocurrency. Deze versie was geïnspireerd op een versie van DarkCoin (DARK).
Recent is GiveCoin 2.0 uitgekomen. Dit is een gedecentraliseerd peer-to-peer netwerk. Het ontwikkelteam is nu bezig met het maken van mobiele wallets voor iOS en Android. Deze wallets zullen geïnspireerd zijn op het breadwallet/doughwallet. Ook zullen er gift-cards vrijgelaten worden om het 2GIVE platform te ondersteunen.

2GIVE kopen met iDEAL

Je kan 2GIVE direct met iDEAL kopen bij de aanbieder Litebit. Ook bij de onderstaande aanbieders kan deze cryptovaluta gekocht worden.

DELEN
Vorig artikelHoriZen: ZEN is de crypto die iedereen privacy biedt
Volgend artikelMijn ouders kopen crypto: Deel 3
Puck reist samen met Edwin door Europa als digitale nomade. Zij heeft van Edwin in de afgelopen jaren veel gehoord over crypotocurrencies. Sinds 2018 schrijft zij ook stukjes voor Bitcoinsaltcoins.nl. Daarnaast beheert zij zelf ook meerdere succesvolle websites in meerdere branches.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here