1 juli 2019 Webhits.io gaat een bètaplatform lanceren met integratie met WEB-token - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

1 juli 2019 Webhits.io gaat een bètaplatform lanceren met integratie met WEB-token

Het Webcoin-project kondigde gisteren de lancering aan van het eerste in zijn soort Digital Marketing 2.0-platform. De lancering is gepland voor 1 juli 2019. Een link om te registreren voor de bèta zal worden geleverd door het Webhits.io-team vlak voor de officiële lanceringsdatum.

Momenteel kunt u het WEB-token op 20+ cryptocurrency-uitwisselingen kopen, de volledige lijst met uitwisselingen is hier beschikbaar.

Wat is Webhits.io?

Webhits.io is een op interesses gebaseerd p2p-web en platform voor uitwisseling van sociale media. De missie van het platform is om tastbare resultaten te behalen, de Return on Investment (ROI) van adverteerders te verhogen en de kosten voor website- en sociale-media-engagementdiensten wereldwijd aanzienlijk te verlagen.

Een kenmerkende functionaliteit van het platform is de innovatieve Social Mining-functie die de relatie tussen reclame en cryptocurrency fundamenteel zal veranderen.

Wat is het web en wat wordt er gebruikt?

Webcoin (WEB) is een utility ERC20-token op basis van de Ethereum-blockchain. Het WEB-token dient als een uniforme valuta voor het kopen en verkopen van services binnen het Webhits.io-platform.

Hoe een adverteerder de ROI-resultaten kan verhogen?

In tegenstelling tot andere bestaande en relatief veel te dure sociale mediaplatforms biedt Webhits.io tien keer goedkopere advertentieservices. Net zoals Facebook, Twitter, Medium en Pinterest is de website Webhits.io ook op interesses gebaseerd. Hierdoor kunnen eenmanszaken, bedrijven en wereldwijde merken effectiever reclame maken voor hun aanbiedingen aan zeer gerichte landen van interesse. Het verbinden met en profiteren van op interesses gebaseerde kijkers zal resulteren in een verhoogde ROI voor adverteerders.

Wat is sociale mining?

In tegenstelling tot Bitcoin vereist Webcoin social mining bijna geen GPU en CPU. Webhits.io suggereert veel eenvoudigere manieren om Webcoins binnen het platform te verdienen. Sociale mijnwerkers zijn personen die tegen betaling sociale media-exposure aanbieden. De plicht van een mijnwerker is om een ​​zekere mate van exposure te bieden in de vorm van likes, shares en follow-ups voor een bedrijf. De mijnwerker zou gemotiveerd zijn om de service te leveren omdat een dankbaar deel van de inkomsten van Webcoin zijn servicekosten zal bedragen.

Hoe werkt het allemaal?

  1. De adverteerder koopt 1 Webcoin van een cryptocurrency exchange of het Webhits.io-platform.
  2. De adverteerder spendeert 1 Webcoin binnen het Webhits.io-platform en verstuurt een bestelling voor een vooraf gedefinieerde hoeveelheid blootstelling aan sociale media (bijvoorbeeld 200 sociale aandelen, vind-ik-leuks).
  3. Het Webhits.io-platform ontvangt 1 Webcoin en stuurt een bestelling naar mijnwerkers voor een vooraf onderhandelde hoeveelheid blootstelling aan sociale media.
  4. De mijnwerker levert de service met succes.
  5. Het Webhits.io-platform bevestigt de voltooiing van de taak en betaalt het L-bedrag van 1 Webcoin aan de mijnwerker. Het Webhits.io-platform behoudt het resterende deel van 1-L portie van 1 Webcoin.

Door een klein deel van Webcoin op elke operationele cyclus te behouden, zal de resterende publieke voorraad van de munt in de loop van de tijd langzaam afnemen, waardoor het team met beschikbare Webcoin-middelen beschikbaar blijft die we graag als tijdelijke operationele “inventaris” zouden willen zien. Het doel hier is om schaarste te creëren op de cryptocurrency-beurzen, waardoor de vraag naar Webcoin en uiteindelijk de marktprijs zal toenemen. Het Webhits.io-platform zal inkomsten genereren door deze Webcoin-“inventaris” aan te bieden aan adverteerders, of door het rechtstreeks te verkopen op beurzen, waardoor het openbare langetermijnaanbod van Webcoin duurzaam blijft.