0x (ZRX) kopen en informatie - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

0x (ZRX) kopen en informatie

0x is een cryptocurrency dat als ZRX wordt afgekort. De munt bestaat al sinds 2016. In het kort: 0x (ZRX) is een protocol dat handel in tokens kan stroomlijnen met orders die off-chain werken. Het protocol werkt via de Ethereum smart contracts (slimme contracten). In deze blog lees je naast informatie over deze cryptovaluta ook info hoe 0x kopen werkt. Deze munt kan je in Nederland gewoon met iDEAL kopen. Daarnaast kun je ZRX ook verhandelen op een exchange.

Klik hier om direct 0x te kopen met iDEAL

Wat is 0x?

In essentie is 0x een gedecentraliseerde handel die klanten in staat stelt om verschillende –op Ethereum gebaseerde – tokens uit te wisselen. In andere woorden: 0x is een open protocol dat is ontworpen om een gedecentraliseerde uitwisseling aan te bieden als onderdeel van de Ethereum-blockchain. Het is gemaakt met behulp van een protocol dat betrekking heeft op Ethereum slimme contracten, waarmee wereldwijd een gedecentraliseerde uitwisseling kan worden uitgevoerd. Het team achter 0x gelooft dat je er in de toekomst duizenden Ethereum tokens zijn. Zij vinden dat hun protocol een efficiënte en betrouwbare manier is om deze tokens met elkaar te wisselen. In de onderstaande video van het YouTube-kanaal Altcoin Buzz kun je een hele goede uitleg van 0x (ZRX) bekijken.

Wie hebben het 0x project gemaakt?

Will Warren en Amir Bandeali zijn samen aan dit project begonnen. Will is de CEO van 0x en Amir de CTO. Warren deed onderzoek naar toegepaste fysica in het Los Alamos National Laboratory. Bandeali was een vastrentend handelaar na zijn studie in financiën.  De andere teamleden die op het moment werken aan het 0x protocol hebben allemaal een achtergrond die te maken heeft met onder andere blockchain en software. Daarnaast werken er ook end-to-end bedrijfsstrategen en grafische- en productontwerpers aan dit protocol.

0x koers live

In de onderstaande grafiek zie je de 0x ZRX koers live. De gegevens gaan tot een maand terug.

0x kopen iDEAL

Je kan deze cryptovaluta direct met iDEAL kopen. Dit kan bij onze favoriete partner Bitvavo. Dit is een Nederlandse cryptocurrency broker. Je kan 0x direct opslaan in een gratis online 0x wallet bij deze aanbieder. Klik op deze link of op de onderstaande banner om een account aan te maken. 0x kopen is nog nooit zo makkelijk geweest! Stort euro’s met iDEAL en start met ZRX kopen.